Ευρεία σύσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη για το έργο των ομβρίων στην περιοχή Βουρκάρι Σαλαμίνας


Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος για το συντονισμό του έργου των ομβρίων στην περιοχή Βουρκάρι Σαλαμίνας.
-->


Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων, κ. Χρυσουλάκη Στέλλα, η αρχαιολόγος κ. Κάτουλα Άντα, υπηρεσιακοί παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Νήσων, καθώς και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας αλλά και της ΕΥΔΑΠ Α.Ε..  Σκοπός της σύσκεψης ήταν ο καλύτερος συντονισμός για την επιτάχυνση των εργασιών του έργου οι οποίες βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο στάδιο και ταλαιπωρούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Το εν λόγω έργο είναι πολύ σύνθετο και εκτελείται στον πιο πολυσύχναστο κόμβο της Σαλαμίνας. Πιο συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Ιπποκράτους, Σαλαμίνος και Ζωοδόχου Πηγής. Απαιτούνται σημαντικές κυκλοφοριακές παρεμβάσεις αλλά και η εμπλοκή Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας όπως ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, ΔΕΗ κλπ.
Οι αποφάσεις που ελήφθησαν αποσκοπούν στον καλύτερο προγραμματισμό και συντονισμό ενεργειών όλων των εμπλεκομένων στο έργο προκειμένου να εκτελεστεί πριν από την έλευση του θέρους, με σκοπό να υπάρχει η μικρότερη δυνατή όχληση στο ήδη βεβαρημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Σαλαμίνας. Προκειμένου για να αντιμετωπισθεί αυτό το τόσο σοβαρό θέμα, θα πραγματοποιηθεί επιτόπιος αυτοψία την ερχόμενη Πέμπτη 14 Απριλίου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του.