Πρωταθλητής ο Αμπελακιακός ανέβηκε στη Γ' Εθνική κατηγορία!!!

Ένας τρομερός Αμπελακιακός έκανε ότι ήθελε την Κύπρο Κορυδαλλού και μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι κορυφής αφού νίκησε εύκολα με 3-0 και αναδείχτηκε πανάξια πρωταθλητής.

-->

Το παιχνίδι που έγινε παρουσία 700 περίπου θεατών είχε πάθος και ένταση χωρίς όμως να ξεφύγει από τα αθλητικά πλαίσια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και μόλις στο 5' ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Σταφσουλαι από τον Κόμη.



Στο 22' όμως ο Κόμης απέκρουσε καθαρά με το χέρι και Καρυοφυλλης που είχε γυρισμένη την πλάτη, καταλόγισε το πέναλτι με υπόδειξη του βοηθού Ζησιμοπουλου. Το εκτέλεσε ο Ραμα ανοίγοντας το σκορ.

H Κύπρος πίεσε για την ισοφάριση στην επανάληψη. Στο 66' το σουτ του Στουπη απέκρουσε με φοβερή εκτίναξη ο Καρνεσης. Στο 74' ο Ταμπουρακης σούταρε για να αποκρούσει ο Κουσουρης στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του.

Στο 79' μετά από ωραία ενέργεια του Κουσουρη ο Τσαγκαρης "ζευγάρωσε" τα τέρματα της ομάδας τους.

Και ενώ στο 88' η Κύπρος Κορυδαλλού έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χιονιδη που λάκτισε τον Σελμαναι στο 89' ο τελευταίος που δέχτηκε ωραία μπαλιά από τον Λιατο, βγήκε μόνος του και έγραψε το τελικό 3-0.

Ο διαιτητής Καρυοφυλλης ελέγχεται για τη φάση του 5'. Γενικά πάντως έδειξε άτολμος και δυσκολευόταν να επιβληθεί στους παίκτες...

πηγη: stoplekto.gr