Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

11η Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67,  του Ν. 3852/2010,  να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την  8ην  Μαϊου  2018,  ημέρα  ΤΡΙΤΗ και ώρα  19:00  στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση στα παρακάτω  θέματα:

-->

1.-  Έκφραση  γνώμης  επί του ψηφίσματος  της ΚΕΔΕ (2-5-2018) σχετικά  με το περιεχόμενο  του σχεδίου Νόμου  του Υπ. Ες. « Πρόγραμμα ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι » που αφορά την   « Μεταρρύθμιση  του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ».


2.- Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: « Διάνοιξη  οδών εντός εγκεκριμένου σχεδίου ».

3.- Έγκριση  παράτασης προθεσμίας  του έργου: « Επισκευή και συντήρηση  σχολικών κτιρίων  2015-2016».

4.-΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα  Εργασιών του έργου :  «Επισκευή και συντήρηση  σχολικών κτιρίων  2015-2016».

5.- Έγκριση 4ου Α.Π.Ε.  του έργου: “Κατασκευή Δικτύων Αποχέτευσης στους
Οικισμούς Αμπελάκια και Σελήνια του Δήμου Σαλαμίνας’’.

 6.- Συνοπτική ανακεφαλαιωτική  έκθεση του έργου : «Ανάπλαση Ιστορικού
Κέντρου».

7.- Λήψη απόφασης  για την παράταση   της προσωρινής  αποχής της κας Πολύζου – Καραβασίλη Μαρίας,  από τις υποχρεώσεις της  ως Πρόεδρος  Δημ. Συμβουλίου  κατά 1 μήνα  για προσωπικούς λόγους , σύμφωνα με τις διατάξεις  του άρθρου 68 παρ. 3 του Ν. 3852/2010.

8.-  Έγκριση  Προϋπολογισμού  του Ν.Π.Δ.Δ.  Βιβλιοθήκη – Μουσείο, Λαϊκής  Τέχνης  & Ιστορίας Δήμου Σαλαμίνας, οι. Έτους 2018.

9.- Παραχώρηση χώρου στέγασης  του Αθλητικού – Εκπολιτιστικού  Ομίλου  «Ευριπίδης», στο ισόγειο  του παλαιού Δημαρχείου .

10.- Μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς  που δραστηριοποιείται  στα όρια της Δημοτικής  Κοινότητας  Σεληνίων , από την οδό Μήλου  στην οδό Αιόλου  κατά τους θερινούς μήνες.

11.- Έγκριση  Προϋπολογισμού  Ειδικού  Αναγνωρισμένου  Φιλανθρωπικού Σωματείου (Ν.Π.Ι.Δ.) , σύμφωνα με τα οριζόμενα  στο εδάφιο 11 παρ. 3β του άρθρου 94 του Ν. 3852/2010 « Πρόγραμμα Καλλικράτης ».

12.-  Αντικατάσταση  εκπροσώπου  της   ‘Ενωσης  Γονέων μαθητών  στην Πρωτοβάθμια  Σχολική Επιτροπή  του Δήμου  Σαλαμίνας .

13.- Λήψη απόφασης  για την άδεια κατάληψης   κοινοχρήστου  χώρου  πέριξ του περιπτέρου της  κ. Ειρήνης Λακλάκα  επί της    Λεωφ.  Ελ. Βενιζέλου  στην περιοχή  Αμπελάκια.

14.-  Λήψη  απόφασης  για την  ανανέωση  άδειας κατάληψης  κοινοχρήστου χώρου  στον κ. Νικ. Λαμπρινάτο , επί της πλατείας  Εθνικής Αντιστάσεως  στην Σαλαμίνα.

15.- Λήψη απόφασης  για την  ανανέωση  άδειας κατάληψης κοινοχρήστου χώρου  στην εταιρεία  Σταματάκου Αικ. – Παπαδάς Βασ.  Ο.Ε. , επί της πλατείας  17ης Νοεμβρίου  (Μπόσκου ) στην  Σαλαμίνα.

16.-  Λήψη απόφασης  για την χορήγηση άδειας   κατάληψης κοινοχρήστου χώρου  στην   κ.  Τριαντογιάννη Χριστίνα  έναντι του καταστήματός της,  επί της οδού  Κοιμήσεως  Θεοτόκου  στην περιοχή Μπλέ   Λιμάνι .

17.-   Λήψη απόφασης   για την χορήγηση άδειας  κατάληψης κοινοχρήστου χώρου  στον κ. Πέτρο Πολυζώη έναντι του καταστήματος  του,  επί της οδού  Κοιμήσεως Θεοτόκου  και Σωκράτους στην περιοχή Μπλέ Λιμάνι.

18.- Λήψη απόφασης   για την χορήγηση άδειας  κατάληψης  κοινοχρήστου χώρου  στην εταιρεία  Καπετάνιος Σωτήριος  ΣΙΑ Ε.Ε.  έμπροσθεν του  καταστήματός του,   επί της οδού Αγίου Νικολάου 10 στην  Σαλαμίνα.

19.- Λήψη απόφασης  για την χορήγηση άδειας κατάληψης κοινοχρήστου χώρου στον κ. Κεχαγιά Ιωάννη παρά το καταστήματός του επί της οδού Θουκιδίδου στην  Σαλαμίνα. 
     


                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                    ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

                                                    ΑΝΤΩΝΙΟΣ  ΧΑΤΖΗΣ

24 σχόλια:

 1. Ανώνυμος5/5/18 18:26

  Καπετανάκη 13 Μαΐου Ο κόσμος θα ψηφίσει για την ΝΔ μην ψάχνεις ψηφοδέλτια του Πασοκ όπως και είχες ψηφισει 2016 εσωκομματικες Πασοκ με κατι φιλαρακια σου που τωρα δεν ξερει τι λεει το στομα σου για δα' αυτους λάσπη και μόνο λασπη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος5/5/18 18:39

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ. ΜΗΠΩΣ Η ΓΙΩΤΑ ΠΛΟΥΜΙΔΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΝ ΖΑΧΑΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΑΤΖΗΑΣΒΕΣΤΗ - ΜΕΛΛΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος5/5/18 18:56

   εχεις κουρασει,ποιος εισαι εσυ που παιζεις με το ψωμι των εργαζομένων και μιας οικογένειας στα μπλογκς;ρωτα τον ενα και ρωτα τον αλλον ,αν εχεις θεμα να πας εκει που πρεπει να πας και να αφήσεις τους υπαινιγμούς και τη λασπη,αλλα αν ηταν αλήθεια αυτα που λες θα ειχες παει δεν θα εγραφες απο δω και απο κει βλακειες ,αντε κανε μας τη χάρη

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/5/18 19:49

   Και γιατί να φταει ο Ζαχαρίας η Γιώτα και η Ζωή;;; Μπειτε στον Ασεπ στους προσωρινους πίνακες της προκήρυξεις και παρτε τα ονοματα των επιτυχόντων προσωρινα....και αν φταινε οι παραπάνω κάντε τους επώνυμα πλ3ον καταγγελία!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/18 21:10

   ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ????????ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?????ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/18 23:23

   Και γιατι δεν πας εσυ να λυσεις τα προβληματα του Δημου αφου ξερεις τοσο καλα τα παντα αλλα καθεσαι και γραφεις σχολια;;;; Να πας και να τους διωξεις αφου θεωρεις οτι δεν ειναι ικανοι.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος5/5/18 21:55

  καποτε σου φωναζαμε ΜΟ ΜΑΝΑΡΑ!!!!!1ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ αλλα φαινεται παλι ολοι η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ την μαρμελαδα στα αυτιά. ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΟΥΜΕ
  Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Η Σ Η!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/5/18 17:43

   ΡΕ μανάρι ξέρεις τι σημαίνει αξιολόγηση; Αν ξέρεις για πες μας τι είναι ακριβώς γιατί μας τα ΄χεις ζαλίσει.

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος5/5/18 23:04

  Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι (πεζοδρόμια, πλατείες, δασύλλια κλπ) θα γεμίσουν με τραπέζια. Έλεος.!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/5/18 17:44

   Τι θέλεις να γεμίσουν, με καλάμια;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/18 18:14

   Απάντηση 17:44
   Θέλω οι κοινόχρηστοι χώροι (πεζοδρόμια, πλατείες, δασύλλια κλπ) να αφεθούν ελεύθεροι και να χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που έχουν δημιουργηθεί. Θέλω ο κόσμος να μπορεί να περπατάει ελεύθερα και ανεμπόδιστα. Θέλω ο κόσμος να κάθετε στα παγκάκια και να απολαμβάνει τη θάλασσα, τον καθαρό αέρα, να στοχάζεται και να ονειροπολεί.

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος6/5/18 01:07

  Καλα ρε καραγκιοζηδες. Εχετε γεμισει τις παραλιες με ξαπλωστρες και τα πεζοδρομια με τραπεζια. Στο Αιαντειο το καλοκαιρι παρκαρουν οπου γουσταρουν και οι μαγαζατορες εχουν ζωγραφισει και διαβαση. Ο,τι γουσταρει ο καθενας κανει. Αμα σκοτωθει κανεις να δω πού θα κρυφτείτε. Αμα θελουν μαγαζι, να νοικιαζουν και καποιο οικοπεδο για παρκινγκ. Η τροχαια βεβαια τα ξυνει. Καθε βραδυ κανουν κοντρες απο παλουκια μεχρι κουλουρη και η τροχαια γραφει τον παπου που πηγε στη λαϊκη. Μαζι με τους σκαμμενους δρομους εχετε κανει το νησι μπ@υρδελο. Για φιγουρα ομως ειστε πρωτοι. Το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να πεφτει το δωρακι απο τους εργολαβους. Συμβουλοι που δεν ειχαν δευτερο βρακι και εβαζαν το ιδιο σωβρακο μπρος πισω Δευτερα-Παρασκευη, τωρα κανουν τον γαμπρο. Ολη η κουλουρη ξερει ποιοι τρωνε αλλα λενε ''δεν πειραζει μο μαναρα''. Και οι προηγουμενοι τα ιδια ηταν, οπως θα ειναι και οι επομενοι. Τετοιους θελουν τα μαναρια οι κουλουριωτες. Να βγαινει η μανταμ με το μαλλι-κρανος και το συνολακι στην παραλια και να παταει στα σκατονερα. Ειστε η χειροτερη φαρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/5/18 16:09

   ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΘΕΣ/ΚΗ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/5/18 09:30

   03:38 Αγαπητέ εσύ μπορεί να γουστάρεις τα πεζοδρόμια, τις πλατείες και τις παραλίες γεμάτες με τραπέζια και ξαπλώστρες για να τα οικονομάς.
   Εγώ όμως που είμαι βέρος Σαλαμίνιος και αγαπάω το νησί την θέλω διαφορετική.
   α) Θέλω οι κοινόχρηστοι χώροι (πεζοδρόμια, πλατείες, δασύλλια κλπ) να αφεθούν ελεύθεροι και να χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που έχουν δημιουργηθεί.
   β) Θέλω ο κόσμος να μπορεί να περπατάει ελεύθερα και ανεμπόδιστα.
   γ) Θέλω ο κόσμος να κάθετε στα παγκάκια και να απολαμβάνει τη θάλασσα, τον καθαρό αέρα, να στοχάζεται και να ονειροπολεί.
   Αν λοιπόν αυτά δεν σου αρέσουν πήγαινε εσύ σε κάποιο άλλο νησί να κάνει καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων, λαμογιές και να τα οικονομάς..

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος6/5/18 09:02

  ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΗΗ;
  ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΤΣΑ ΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΕΙ;
  ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ;
  ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος6/5/18 10:33

  Ναύαρχος η ταφόπλακα του υπερδημαρχου Μηνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος6/5/18 10:45

  Και τι ναυαρχος!Μπαρουτοκαπνισμενος.Ξερεις ποσες ναυμαχιες εχει κερδισει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος6/5/18 17:29

  στο ρεστη παλι δεν εχουμε νερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/5/18 19:05

   Ο προϊστάμενος του τμήματος της ύδρευσης παίρνει και για το Σάββατο και για την Κυριακή υπερωρίες και υποτίθεται ότι βρίσκεται στην Σαλαμίνα για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.
   Καλά κρασιά.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/18 19:37

   ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/5/18 06:30

   Φίλε μου παίζονται πολλά συμφέροντα αφου χάρη σε αυτήν δικαιολογούν ενα σωρό προμήθειες ανταλλακτικών και φυσικά μαϊμού υπερωρίες.

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος6/5/18 21:24

  Ο κατάδικος θα πάει στο συμβούλιο και για φαντασου το πρωί της Τρίτης να φάει αλλά δύο χρόνια αυτός και ο καπετανιος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος7/5/18 19:51

  Από τη στιγμή που νοικιάζει ο δήμος κτίρια για να στεγάσει υπηρεσίες του, δεν μπορεί να παραχωρεί δημοτικό χώρο σε ιδιωτικό σύλλογο Ευριπίδης. Οι ψήφοι μήπως κοστίζουν ακριβά στο κουλουριώτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.