Ο Αμπελακιακός υπερπρωταθλητής Πειραιά 4-2 τον Ατρόμητο

Ο Αμπελακιακός κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του υπερπρωταθλητή Πειραιά , αφού επικράτησε του Ατρομήτου Πειραιά με 4-2 στο Δημοτικό γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας » στο Σχιστό.
-->

Οι Σαλαμίνιοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και νίκησαν δίκαια.
Οι Καμινιώτες είχαν δοκάρι στο 17’ σε κεφαλιά του Δανασή μετά από σέντρα του Μητρόπουλου , αλλά στην αμέσως επόμενη φάση( 18’) , ο Αμπελακιακός άνοιξε το σκορ με πλασέ του Ράμα που εκμεταλλεύτηκε μπαλιά «τρύπα» του Ράπτη .
Στο 31’ έγινε το 2-0 . Ο Λιάτος  κέρδισε την κόντρα για να φτάσει η μπάλα στον Σελμανάι που με διαγώνιο σουτ «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του.
Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 51’ είχε και δεύτερο δοκάρι  σε σουτ  του Μητρόπουλου. Στο 54’ καταλογίστηκε πέναλτι σε  χέρι του Λίτσι μετά από σουτ του Δανασή. Το εκτέλεσε ο Μητρόπουλος . Απέκρουσε προσωρινά ο Καρνέσης για να επιστρέψει  η μπάλα στον αρχηγό που κεφαλιά «ψαράκι» μείωσε σε 2-1 .
Στο 61΄ο Παπαχρήστου βγήκε να διώξει  την μπάλα εκτός περιοχής , εκμεταλλεύτηκε ο Ράμα , που βλέποντας το νεαρό πορτιέρο μακριά από τη θέση του με διαγώνιο σουτ πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του.
Το 4-1 έγινε στο 79’ με τον Σταφσουλάι που βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση  αιφνιδιάζοντας την αντίπαλη άμυνα.
Οι Καμινιώτες λίγο πριν το τέλος ( 89’) μείωσαν σε 4-2 όταν ο Κοντάκος εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση της μπάλας από τον Καρνέση που γλίστρησε και με πλασέ πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας τους.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ηλία Σπάθα που διαιτήτευσε με χαρακτηριστική άνεση.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Παπαχρήστου, Τζωρτζάτος   Γαβαλάς, Καρνέσης, Αγγελάκης, Ταμπάκης, Βυζανιάρης, Παλάτσιος( 80’Λουβρής) , Δανασής, Μητρόπουλος( 85
Παπαδάκης), Μπαλτζάκης( 55’ Κοντάκος)
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Κουσουρής, Λιάτος, Χαλούλος( 80’Ντεμά) , Κοφσανίδης, Λίτσι, Τσαγκάρης( 75’ Μπαντούνας) , Κοκλιώτης(  77’ Σγούρδας) , Σελμανάι( 69’ Σταφσουλάι ) , Ράμα, Ράπτης.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ - stoplekto.gr