Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά καταδικάζει τους τραμπουκισμούς της ΝΔ στο δημοτικό συμβούλιο Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης του Φώτη Μελά (που στηρίζεται από τη ΝΔ) κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου με χυδαίες φράσεις απείλησε με ξυλοδαρμό Δημοτικούς Συμβούλους της Διοικούσας Παράταξης του Άλλου Δρόμου, που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ.Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑ καταγγέλλει και καταδικάζει τα τελευταία θλιβερά γεγονότα με προπηλακισμούς, τραμπουκισμούς και απόπειρα ξυλοδαρμού τα οποία συνέβησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου Δραπετσώνας στις 2/5/2018.

-->

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Κούβαρης , Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης του Φώτη Μελά (που στηρίζεται από τη ΝΔ) κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου με χυδαίες φράσεις απείλησε με ξυλοδαρμό Δημοτικούς Συμβούλους της Διοικούσας Παράταξης του Άλλου Δρόμου, που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, φωνάζοντας πως θα κάνει ‘’Τέξας’’ την αίθουσα καλώντας στο τηλέφωνο προκλητικά, ενώπιον όλων, άλλα άτομα να σπεύσουν στο χώρο αποχωρώντας ο ίδιος από την αίθουσα.

Μετά από λίγη ώρα και ενώ συνεχιζόταν η συνεδρίαση εισέβαλαν στο χώρο ο Κ. Κούβαρης και άλλοι δύο άνδρες και κατευθύνθηκαν προς το μέρος των δημοτικών συμβούλων ουρλιάζοντας και απειλώντας.

«Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο για το Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας περιστατικό, και η σκοπιμότητα της συγκεκριμένης ενέργειας, αλλά και η μεθόδευση της τίθεται υπό την κρίση των πολιτών», σημειώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.

«Είμαστε βέβαιοι ότι η δημοτική αρχή άμεσα θα καταδικάσει δημόσια αυτή τη φασιστική τραμπούκικη επίθεση», συμπληρώνει.

Και σημειώνει:

«Τα θεσμικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι χώροι δημοκρατικού διαλόγου, τα οποία οφείλουν να λειτουργούν με σωστό τρόπο και όχι υπό το κράτος τραμπουκισμών και απειλών. 

Από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι δεν θα μείνουμε απαθείς. Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα για ενωτικές πρωτοβουλίες και δράσεις, ώστε οι υπεύθυνοι και οι αυτουργοί των βιαιοπραγιών να αντιμετωπίσουν τις νομικές συνέπειες των παράνομων και επικίνδυνων πράξεών τους, αλλά και να απομονωθούν πολιτικά από τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοκρατικών πολιτών του τόπου».