Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Στο Μαϊάμι για νοσηλεία ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιγνάτιος

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΙΟΥ

Οι τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίζονται για το ταξίδι του Μητροπολίτη Λαρίσης Ιγνατίου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

-->


Αιτία αποτελούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία οδήγησαν στη λήψη της απόφασης για μεταφορά σε νοσοκομείο στο Μαϊάμι, με τελικό στόχο να γίνει μεταμόσχευση σε ζωτικό όργανο.

Μάλιστα, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, πρόσφατα επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ιγνάτιο ο Καθηγητής Ανδρέας Τζάκης – πολλοί θα τον θυμούνται καθώς ήταν ο χειρουργός του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστόδουλου – ο οποίος ζήτησε και είδε ιατρικές εξετάσεις και πλέον θα τον αναμένει στις ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνεται πως ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος δεν  παρέστη σήμερα στις λατρευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Λάρισας Άγιο Αχίλλιο, ενώ τις επόμενες ώρες – και με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής για την πόλη – θα απευθυνθεί μέσω σημειώματος προς το ποίμνιό του.

πηγη: larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.