Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά της η Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλα τα οργανωμένα μέλη του κόμματος της Ν.Δ στη Β’ Πειραιά και απέναντι στην ιστορία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, θα ήθελα να ανακοινώσω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα της συμβούλου νομαρχιακής επιτροπής αλλά και της Συνέδρου.

Η απόφασή μου αυτή έχει ως αποκλειστικό στόχο να υπηρετήσει την παράταξη και να διασφαλίσει την αγαστή συνεργασία όλων των στελεχών που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
-->

Τα αξιώματα ποτέ δεν αποτέλεσαν για μένα αυτοσκοπό, αλλά εργαλείο για προσφορά στη παράταξη, στο κοινωνικό σύνολο, στα μέλη και τον τόπο μας.

Αγωνίστηκα και αγωνίζομαι συνεχώς για τα μεγάλα και αληθινά που εκφράζουν οι ιδεολογικές μας αρχές και αξίες.

Με την υποψηφιότητά μου στο αξίωμα της συμβούλου της ΝΟΔΕ και της Συνέδρου στη Β’ Πειραιά, κάτι που το θεωρώ ιδιαίτερα τιμητικό, ζητώ από όλες και όλους με την ψήφο σας στις 13 /05/ 2018 να με εμπιστευτείτε.

Σας ζητώ να συναντηθούμε στο πεδίο του χρέους και της τιμής έτσι ώστε όλοι μαζί στις επόμενες εθνικές εκλογές να καταστήσουμε τη Ν.Δ πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στην πατρίδα μας και τον Πρόεδρό μας και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ως τον ηγέτη εκείνο που πραγματικά αλλάζει την σελίδα στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη