Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Η Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Η συγκέντρωση – πορεία διαμαρτυρίας για τη μονάδα οστρακοκαλλιέργειας στην Ψιλή  Άμμο (που οργάνωσε η ΟEΕΣΣ, την Κυριακή 27 Μάη), είναι μόνο η αρχή στην προσπάθεια ακύρωσης της συγκεκριμένης καταστροφικής για το νησί μας ενέργειας.-->

Η απουσία της Περιφέρειας και των τοπικών  βουλευτών του νησιού δηλώνει ότι προτεραιότητά τους είναι αποκλειστικά τα επιχειρηματικά συμφέροντα και όχι αυτά των απλών πολιτών. Το σχέδιο είναι παλιό και έχει στόχο την μεγαλύτερη περιβαλλοντική υποβάθμιση στου νησιού στο όνομα της «ανάπτυξης».
Εμείς, όπως και την Κυριακή 27/5, θα είμαστε κοντά στον αγώνα των κατοίκων για την αποτροπή της περαιτέρω περιβαλλοντικής υποβάθμισης της Σαλαμίνας.
Πιστεύουμε ότι μόνο η διαρκής κινητοποίηση των πολιτών, μπορεί να φέρει αποτελέσματα, μιας κι ο δήμος  ΔΕΝ έχει δείξει, σε μια σειρά από σημαντικά θέματα, την πρόθεση και την ικανότητα να αγωνιστεί και να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά.


3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος28/5/18 16:27

  Αφιερωμένο στο αρχιλαμογιο της Alpha τράπεζας και στον πατέρα του τον επίτροπο που υπερηφανεύεται στα καφενεία για τα κατορθώματα του γιου του: Μαργαρίτης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος28/5/18 17:17

  Ήταν κάποτε ένας χωρικός που είχε για προίκα του μονονενσ γαϊδούρι να τον βοηθά στις δουλειές στο χωράφι και να βγαζει τα προς το ζην.Ενα πρωί λοιπόν σηκώθηκε και διαπίστωσε πως του το είχαν κλέψει και αγανακτισμένος και λυπημένος πήγε στο παπά του χωριού να του το πει.Μολις είπε του παπά τι είχε συμβεί ο τελευταίος του λέει "έλα τη Κυριακή στη λειτουργία και θα σου βρω ποιος στο χέι κλέψει το γαϊδούρι".ο χωρικός απορρησε αλλά τη Κυριακή πήγε εκκλησία και περίμενε τον Παππά να τον φωνάξει με τρόπο και να του δειξει το κλέφτη.Ετσι λοιπόν μετά από λίγο του γνέφει ο ιερέας και του λέει: Βλέπεις εκείνον εκεί που κάνει το πιο μεγάλο Σταυρό από όλους εδώ μέσα ?Ε λοιπόν αυτός σου κλέψε το γσιγαϊδο..
  .."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος28/5/18 19:22

  Σε απάντηση του κυρίου Σπιρτζη στο συμβούλιο επικρατείας για τις επιπτώσεις του νησιού από την ζεύξη ήταν ότι η Σαλαμίνα είναι το πιο υποβαθμισμενο νησί του Σαρωνικού δεν πειράζει να υποβαθμιστεί κι άλλο οπότε τι στεναχωριεστε είναι για να φεύγουμε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.