ΟΧΙ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ!!! OΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 3.30 ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Από το facebook του Δημ. Συμβούλου κ Μάνου Δερτούζου
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ.
Η φασιστική και ανιστόρητη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να επιτρέψει δημιουργία μονάδας οστρακοκαλλιέργειας στην Ψιλή Άμμο, ξεσηκώνει για μία ακόμη φορά τον λαό της Σαλαμίνας.


Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της, τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας και της Περιφέρειας Αττικής, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης κ. Κοκκινάκης νομίζοντας ότι βρίσκεται στην εποχή της δικτακτορίας, αγνόησε τον λαό της Σαλαμίνας και θέλει να μετατρέψει τον ωραιότερο κολπίσκο του νησιού σε οστρακοκαλλιέργεια.


ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ κ. ΚΟΚΚΚΙΝΑΚΗ!!!

Τεράστιες οι ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής και της Αντιπεριφέρειας Νήσων που έμαθαν την απόφαση από την δική μας ανάρτηση και το δελτίο τύπου του Γιάννη Τσαβαρή όπως επίσημα τοποθετήθηκαν!!!!

Πρέπει ο κ. Χατζηπέρος όταν λέει ότι συμπαραστέκεται στο πρόβλημα να το δείξει έμπρακτα. Περιμένουμε την δυναμική αλλά και ουσιαστική αντίδρασή του. Η απόφαση της Αποκεντρωμένης θίγει βάναυσα και τον ίδιο και την κα Δούρου.

Πέρα από την κινητοποίηση του κόσμου και την μεγάλη του παρουσία , θα πρέπει επίσης ο Δήμος Σαλαμίνας την προσφυγή που θα κάνει στην απόφαση της Αποκεντρωμένης , να την θωρακίσει με τον καλύτερο τρόπο για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε ένα παρόμοιο θέμα μέγιστης σημασίας για το μέλλον το νησιού, δεν επιτρέπεται κα Δήμαρχε να λέτε ότι ο Δήμος δεν έχει 3 ή4 χιλιάδες Ευρώ. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε κα Δήμαρχε ότι , η Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού μπορεί να ξεπερνά τα όρια της Νομιμότητας όταν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος. Αρκεί να καταλάβουμε ότι αυτή τη στιγμή ο κύνδυνος είναι πράγματι τεράστιος για το νησί!!