Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

ΑΡΑΤΟΣ: "2 Παρατηρήσεις Σελήνης και Δία"

Η ομάδα μας καιρού επιτρέποντος, έχει προγραμματίσει 2 παρατηρήσεις στη Σαλαμίνα, κυρίως Σελήνης και πλανήτη Δία, για την ερχόμενη εβδομάδα. Η πρώτη προς τιμήν του θερινού Ηλιοστασίου θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 9:30 το βράδυ στο κατάστημα ¨Φλώρα¨ στα Σελήνια της Σαλαμίνας. Ενώ η δεύτερη στις 23 Ιουνίου απέναντι από την λέσχη αποστράτων αξιωματικών Ναυτικού, κοντά στον Ιερό ναό Αγίου Νικολάου στις 9:30 το βράδυ.
-->

Σας παραθέτουμε τους χάρτες παρατήρησης:

Πρώτη παρατήρηση:
Φλώρα - Ζαχαροπλαστείο Καφέ Πρατήριο Άρτου3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος19/6/18 14:03

  Ανώνυμος19/6/18 01:25
  Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
  Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
  Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
  Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
  Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
  Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
  Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
  Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
  Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
  Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
  Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
  Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
  Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
  Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

  Παλούκια 19-6-2018

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος19/6/18 23:50

  Αλήθεια ποιός θα μας πει τι λέει για όλα αυτά η εξέδρα? Εννοώ τον Μακρή,ΑΣΤΡΑΚΟΣ,Τραυλο , ΣΟΦΡΑΣ κλπ. Θα ήταν ενδιαφέρον να λαλήσουν. Ασφαλώς θα πρέπει και οι σοβαροί δημ.συμβουλοι να πάρουν θέση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος20/6/18 13:59

  τέλιος: Δήμαρχε καλημέρα
  Γιάννης: Καλημέρα Στέλιο μου. Τι έγινε παιδί μου όλα καλά με το θέμα μας;
  Στέλιος: Ναι δήμαρχε πήγα εχθές και δήλωσα διάρρηξη. Εβαλα ότι μου έκλεψαν τις κάμερες. Με ημερομηνία πρώτη.
  Γιάννης: Ρε Στέλιο τι έκανες; Δεν σου είπα να...
  Στέλιος: Δεν μπορούσα δήμαρχε πιο νωρίς. Δεν πειράζει. Θα...
  Γιάννης: Τελοσπαντων τι να κάνουμε. Τώρα είσαι καλυμμένος απόλυτα.
  Στέλιος: Σίγουρα;
  Γιάννης: Μην φοβάσαι. Εγώ είμαι εδώ και σου είπα δεν θα βγάλω τίποτα με εσένα. Τον μαλακα που σας πέταξε θέλω να φάω.
  Στέλιος: Ναι το κάθαρμα. Γιαυτο τον παγίδευα αν δεις.
  Γιάννης: Καλά αυτός σας έπαιξε, έμαθε και σας πέταξε αλλά τελοσπαντων θα το φέρουμε στα μέτρα μας να τον παγιδέψουμε. Είναι και το τούβλο μεγάλη δουλειά.
  Στέλιος: Αυτά και μη σου πω αλλά τόσα του τα χρωστάγαμε;
  Γιάννης: Τι;
  Στέλιος: Αυτός μας τα είχε δώσει
  Γιάννης: Σας τα είχε δώσει; Τι εννοείς δανεικά;
  Στέλιος: Ναι
  Γιάννης: Δανεικά σας έδινε αυτός. Ποσα έχει ο πουστης;
  Στέλιος: Ε ναι ξέρεις ότι δεν είχαμε μια και κλαιγομουνα λίγο και
  Γιάννης: Καλά αυτό δεν θα το βγαλεις αλλου έξω
  Στέλιος: Μόνο εσυ τα έχεις
  Γιάννης: Δεν λέω αυτά. Λέω για τα δανεικά.
  Στέλιος: Ναι αλλά έχει συναλλαγματική.
  Γιάννης: Τι;
  Στέλιος: Ναι
  Γιάννης: Δεμένους σας είχε από την αρχή; Πως το αφήσατε;
  Στέλιος: Τι να σου πω; Είναι και ο μπαμπάς ξέρεις.
  Γιάννης: Ξέρω
  Στέλιος: Ναι
  Γιάννης: ...
  Στέλιος: Δήμαρχε αυτά που είπαμε;
  Γιάννης: Ναι τι με αυτά;
  Στέλιος: Ποτε θα μπορέσεις να μου τα δωσεις γιατί είμαι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση. Σου έχω πει.
  Γιάννης: Εκεί σε έφερε ο Μηνας και αυτό
  Στέλιος: Ναι αλλά μου είχες υποσχεθεί
  Γιάννης: Ότι είπαμε
  Στέλιος: Ποτε λες γιατί έχω κάτι εκκρεμότητες και τα περιμένω να
  Γιάννης: Σε λίγες ημέρες. Είναι και τα καπιταλ. Αλλά εντάξει
  Στέλιος: Σε δυο ημέρες;
  Γιάννης: Δυο τρεις ημέρες. Είναι και το Σαββατοκύριακο τώρα.
  Στέλιος: Να σε πάρω την Κυριακή;
  Γιάννης: Από Δευτέρα. Τρίτη καλύτερα Στέλιο.
  Στέλιος: Καλά

  Συνεχίζεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.