Ανοιχτή επιστολή-Απάντηση προς την Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας από τον Ιωσήφ (Σήφη) Φουρτόζο


Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Πρόεδρο της Σ.Ε.Δ.Ε κο. Κουτσούκο Σπυρίδων ενημερώθηκα πως του εστάλη γραπτό αίτημα για την απομάκρυνσή μου από μέλος της 2θμιας Σχολικής Επιτροπής. Το αίτημα αυτό το προώθησε ο Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας για λόγους (όπως αναφέρει και η δημόσια καταγγελία του) κατάπτυστων σχολίων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και για τις φασιστικές αντιλήψεις μου με αφορμή την επίσκεψη Σαλαμινίων μαθητών και εκπαιδευτικών στη Βουλή των Ελλήνων, τους οποίους υποδέχτηκε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄Πειραιά κα. Νίνα Κασιμάτη.

-->

          Θα ήθελα να ενημερώσω πως όπως και στο παρελθόν όπως και τώρα ο λογαριασμός μου στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για ακόμη μια φορά ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ από κάποιους καλοθελητές με παρόμοια αποτελέσματα όπως το συγκεκριμένο . Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από του Καθηγητές-Μαθητές-Κηδεμόνες εάν προσβλήθηκαν από τα σχόλια αυτά.

          Τώρα θα ήθελα να καταγγείλω την Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας καθώς δεν δέχομαι κριτική  από ένα κόμμα το οποίο είναι υπεύθυνο για την Φτώχεια, Ανέχεια ,Συσσίτια και Αστέγους, Ψέμματα και Υποσχέσεις, Αυτοκτονίες, Κατασχέσεις και Πλειστηριασμούς, ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Λαθροεισβολείς, Υπερφορολογήσεις, Ανεργία κ.ά .

          Δεν σας είδα κύριοι και κυρίες της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας να καταγγείλετε τις Αναρχικές συλλογικότητες και ομάδες που ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τα σχολεία του Νησιού μας και όχι μόνο.

          Δεν σας είδα κύριοι και κυρίες της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας να καταγγείλετε τον υπουργό παιδείας για την αλλοίωση τις Αρχαίας Ιστορίας μας, των Θρησκευτικών, για τις δηλώσεις του περί της Γενοκτονίας των Ποντίων κ.ά .

          Δεν σας είδα κύριοι και κυρίες της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας να ενδιαφερθείτε για τους γείτονες μας στην Μάνδρα Αττικής με τα θύματα από την νεροποντή και να καταγγείλετε την περιφεριάρχησα για να βρεθούν οι υπαίτιοι και εκείνη να κάνει πασαρέλα στο GAY PRIDE στην Αθήνα.

          Δεν σας είδα κύριοι και κυρίες της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας να ενδιαφερθείτε για τους 2 στρατιωτικούς που κρατούνται όμηροι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

           
         
         
          Δεν σας είδα κύριοι και κυρίες της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας να διαμαρτυρηθείτε για το ξεπούλημα της Εθνικής κυριαρχίας της Χώρας μας.

          Και άλλα, και άλλα, και άλλα........


          Δηλαδή εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ όποιος έχει διαφορετική ιδεολογία από εσάς θεωρείτε Ακροδεξιός Φασίστας; όποιος αγαπάει την Πατρίδα και το ¨Εθνος του θεωρείτε Ακροδεξιός Φασίστας; όποιος υποστηρίζει το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θεωρείτε Ακροδεξιός Φασίστας;

          Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω πως λύστε ποιο σημαντικά και λεπτά ζητήματα στην καθημερινότητα των Ελλήνων Πολιτών, ασχοληθείτε με ποιό καυτά θέματα σε τοπικό αλλά και Εθνικό τόπο και αφήστε την ιδεολογία του κάθε πολίτη ελεύθερη.

          Η ιδεολογία και τα πιστεύω του κάθε ανθρώπου δεν αλλάζουν, δεν ξεπουλιούντε και δεν πεθαίνουν.
         


                                                                             Ιωσήφ(Σήφης) Φουρτόζος.