Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΑΚΑΤΑΛΥΤΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΚΥΠΡΟΥ - ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Τη Κύπρο και την Σαλαμίνα, συνδέουν γεγονότα που έλαβαν χώρα από Αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και πρόσφατα:

-->

1. Στον Τρωικό πόλεμο ο Αίαντας έλαβε μέρος μαζί με τον αδερφό του τον Τεύκρο. Μετά το θάνατο του Αίαντα στην Τροία, ο Τεύκρος γύρισε στη Σαλαμίνα, αλλά οργισμένος και θυμωμένος ο πατέρας του Τελαμώνας τον έδιωξε από το νησί, γιατί δεν εκδικήθηκε το χαμό του αδερφού του και δεν έφερε τα λείψανά του στην πατρίδα του. Ο Τεύκρος με τους συντρόφους του έφτασε με πλοία στις ανατολικές ακτές της Κύπρου, όπου και ίδρυσε πόλη, την οποία και ονόμασε Σαλαμίνα εις μνήμη της γενέτειράς του. Η πόλη αυτή μετέπειτα ονομάστηκε Κωνσταντία και βρίσκεται περίπου στον χώρο της σημερινής κατεχόμενης Αμμοχώστου.

2. Κατά την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, ο Σαλαμίνιος Ευάγγελος Λουκά Κουταλιανός ως κυβερνήτης των πλοιαρίων «Σειρήν» και «Άγιος Γεώργιος», μετέφερε τα πρώτα όπλα για τον απελευθερωτικό αγώνα της Κύπρου. Το 1954 μετέφερε αφιλοκερδώς με το πλοιάριο «ΣΕΙΡΗΝ» από το Σούνιο στην ακτή «Βρέξη» στη Χλώρακα όπλα και πυρομαχικά για την ΕΟΚΑ. Ένα έτος αργότερα, ως καπετάνιος στο πλοιάριο «Άγιος Γεώργιος» συνελήφθη μαζί με το πλήρωμα και την ομάδα παραλαβής στην ακτή «Ροδαφίνια» στη Χλώρακα κατά την εκφόρτωση όπλων, πυρομαχικών και δυναμίτιδας. Καταδικάστηκε στις 5 Μαΐου 1955 από το Κακουργιοδικείο Πάφου σε τετραετή φυλάκιση.

3. Την περίοδο 2012—2017, επί κοινοταρχίας Χλώρακας Κλεόβουλου Παπακώστα και Δημαρχείας Σαλαμίνας Ισιδώρας Νάννου-Παπαθανασίου, γίνεται αδελφοποίηση των δύο τόπων, καθώς δεσμοί ιστορικοί και ακατάλυτοι δένουν τους δύο λαούς.

chlorakasefimerida.blogspot.com

38 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/6/18 13:58

   ....να τα αφήσω;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/18 14:10

   ιχιχιχιιιιιιι τσου

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/18 18:44

   Γιώργος: Ναι;
   Γιάννης: Καλημέρα φίλε ο Δήμαρχος είμαι
   Γιώργος: Καλημέρα Δήμαρχε. Τι κανεις;
   Γιάννης: Σκατα. Ρε δεν έχει παραιτηθεί ακόμα κανένας. Τι σκατα κάνουμε;
   Γιώργος: Τι να κάνουμε αφεντικό;
   Γιάννης: Τι εννοεις να κάνουμε ρε; Δεν σου είπα να μην σταματήσεις να γράφεις; Που είναι τα σχόλια που σε έβαλα να γράφεις;
   Γιώργος: Δήμαρχε τους έχω γαμησει. 150 σχόλια έχω γράψει. Μου έχει φύγει ο τάκος.
   Γιάννης: Ποιος τάκος ρε ηλίθιε; Καταλαβαίνεις ότι αν δεν πετύχω ο κόσμος θα μιλάει για τις φυλάκισης μου. Αυτό θέλεις ρε; Για αυτό σε πληρώνω; Για να γίνομαι ρεζίλι;
   Γιώργος: Ρε δήμαρχε...
   Γιάννης: Ρε; Μην με ξαναπείς ρε.
   Γιώργος: Όχι ρε Δήμαρχε δεν...
   Γιάννης: Δεν σου είπα ρε βλάκα να μην με ξαναπείς ρε; Ξεκινά και γράφε. Κάποιον βλάκα να πιάσουμε...
   Γιώργος: Ναι
   Γιάννης: Μην με διακόπτεις
   Γιώργος: Επι της διαδικασίας (γελάκι)
   Γιάννης: Κανεις και χαβαλέ ρε ανορθόγραφε; Έμαθες και το επι της διαδικασίας; Ξεκινα γράφε για Καπετάν για Ριτσες για Μηναδες για παπάδες γράφε τουλάχιστον τρία σχόλια για κάθε ένα από τους δημοτικούς συμβούλους.
   Γιώργος: Ναι
   Γιάννης: Και αλίμονο σου αν δε πετύχουμε τίποτα.
   Γιώργος: Έγινε Δήμαρχε ξεκινάω
   Γιάννης: Άργησες. Περιμένω να δω.
   Γιώργος: Εντάξει γει....α

   Συνεχίζεται....

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/6/18 19:50

   Ανώνυμος19/6/18 17:22
   ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΥΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
   ΡΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΤΟ ΓΙΟΥΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΗΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕΛΛΑΔΑ.ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ;
   ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος19/6/18 14:01

  Ανώνυμος19/6/18 01:25
  Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
  Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
  Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
  Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
  Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
  Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
  Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
  Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
  Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
  Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
  Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
  Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
  Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
  Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

  Παλούκια 19-6-2018

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/6/18 14:50

   φιλε μην χανεις την ψυχραιμια σου πλακιτσα κανουμε,'Κλεεεεεεεεεεεεεεεφτ ικο σφυριγμα - Εναλακτικη επικοινωνια απο αποσταση.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/18 19:53

   Ανώνυμος19/6/18 17:22
   ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΥΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
   ΡΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΤΟ ΓΙΟΥΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΗΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕΛΛΑΔΑ.ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ;
   ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος19/6/18 15:10

  Για το στικάκι εσείς δεν θα γράψετε τίποτα; Γι αυτό σε λένε πληρωμένο του Σουλτάνου ρεεεεεεεεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος19/6/18 15:37

  Που είναι ο καραφλας να υποστηρίξει τη μανουλμ κ το μπαμπακα;;; Καιρό έχει να εμφανιστεί...παλιό κωλοπαιδοοοο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος19/6/18 15:56

  Είναι γεγονός πως ζούμε μοναδικές στιγμές στην πολιτική ζωή του τόπου με νέα ήθη κι έθιμα όπου όλοι τα παίρνουνε ή τα πήρε μόνον η ηγεσία;
  Έτσι αυτομάτως γενάτε το μέγα ερώτημα αν εσείς όλοι της πλειοψηφίας, τα πήρατε ή δεν τα πήρατε;
  Αν δεν τα πήρατε πως θα ανεχτείτε ρε την πολιτική σας σπίλωση από δυο βρωμιάρηδες που μας ξεγέλασαν όλους με τα υποτιθέμενα καθαρά τους χέρια;
  κα Μπινιάρη, εσείς μώκο; κι εσείς κα Πολύζου; Τι σας κρατά δεμένες στα βρώμικα χέρια;
  Εσύ Νίκο Αγαπίου; Έτσι άδοξα θα τελειώσεις με ρετσινιά, που είναι η πολιτική σου οξυδέρκεια; Τσιμουδιά και ο Φιλιάγκος; Έλεος ρε Γιάννη!
  Καλά ο κ Χατζής μετά τόσες θυσίες θα συνεχίσει να ανέχεται τις χαμάδες που τον διοικούν; Καλά κι εσύ τέκνον βρούτε Γιάννη Λέννη που είναι η μαγκιά σου και η προσκοπική σου παιδεία; τσάμπα μάγκας;
  Απ την άλλη δυο εντιμότατοι σύμβουλοι όπως ο Πάλλας και ο Μπίλιας θα σιωπήσουν στον βωμό μιας αρρωστημένης ενότητας; Ή πιστεύεις ρε Γιώργη πως θα χεις την βοήθεια τους αύριο;
  Τελευταίο άφησα εσένα φίλε μου Μιχάλη Κορρέ, να σου πω μόνον ένα. Είσαι στο γήπεδο μόνος μπροστά στην ”άδεια εστία”! Σου έρχεται πάσα από το πουθενά κι αντί να βάλεις γκόοοοολ και να σε αποθεώνει το ”γήπεδο” εσύ κοιτάς την μπάλα αποσβολωμένος, τι κοιτάς ρεεεεε σούυυυυυυτ για την Σαλαμίνα ρε γαμώτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/6/18 16:45

   Δεν παραιτητε κανενας.ζηλια ψωρα,ζηλια ψωρα

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/18 18:50

   Κλαψ κλαψ
   Ο Γιάννης ο ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ

   Παρακαλώ παραιτηθείτε ρε παιδιά.
   Σας παρακαλώ δηλαδή.

   please ....
   Πληρώνω όσο όσο κιόλας

   Θα σας δείξω θα δείτε τι θα πάθετε

   Δεν σας απειλώ ρε παιδιά
   Τι; Σας έβριζα;

   Ελάτε ρε παιδιά περασμένα ξεχασμένα

   Τι; Τι τσίρκο και θίασος της Ανιτας Πανια ρε παιδιά;

   Και μια κουβέντα να είπαμε νερό και αλάτι.

   Θα σας σκίσω βρομιάρηδες.
   Όχι ρε παιδιά από αγανάκτηση τα λέω.

   Φυλακή μπαίνω ο άνθρωπος.
   Ελάτε τε παιδιά!

   Θα φύγουν και οι γέροι που με ακολουθούν και τι θα γίνω;

   Στα ΚΑΠΗ θα πηγαίνω; Να έχω τον Δραγομανοβιτς από πάνω μου;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/18 19:49

   Ανώνυμος19/6/18 17:22
   ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΥΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
   ΡΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΤΟ ΓΙΟΥΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΗΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕΛΛΑΔΑ.ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ;
   ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

   Απάντηση

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/6/18 19:55

   Ανώνυμος19/6/18 17:22
   ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΥΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
   ΡΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΤΟ ΓΙΟΥΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΗΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕΛΛΑΔΑ.ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ;
   ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος19/6/18 16:24

  Θα μου πεις εδώ ο άλλος έκανε τον πάτερ φαμίλια με τα λεφτά μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/6/18 19:58

   Ανώνυμος19/6/18 17:22
   ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΥΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
   ΡΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΤΟ ΓΙΟΥΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΗΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕΛΛΑΔΑ.ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ;
   ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

   Διαγραφή
 7. Ανώνυμος19/6/18 17:43

  ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ;

  9-7-15, 12:40:51

  Γιάννης: Εδώ είναι τα παραπάνω, τα οποία είναι αυτά που σούδωσα εκεί. Τα οποία έχω βάλει παραπάνω, εντάξει; Είναι εδώ, κοίταξέ τα ένα-ένα, δεν έχει μπει τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω για νάμαστε καθαροί και ωραίοι. Θα στα δώσουνε κι αυτοί γιατί τάχουνε κάτω και τάχουνε μαζέψει. Είναι οι αποδείξεις εδώ του Χατζή...
  Μηνάς: (κοιτάει τα χαρτιά)... Μάλιστα.
  Γιάννης: Όλα αυτά τα παραπάνω πούχουνε μπει είναι στο χαρτί που σου δίνω, για να τα δικαιολογήσεις. Όμως... όμως, πρόσεξε τι θα σου πω. Εάν αυτό το χαρτί κυκλοφορήσει, ο οδηγός πούχω βάλει παραπάνω, θα με στήσει εμένα, το Γκλίστη και εσάς, στον τοίχο.
  Μηνάς: Για ποιο λες.
  Γιάννης: Ο κάθε οδηγός, πούχω βάλει παραπάνω, έχω υπογράψει εγώ κι ο Γκλίστης, έπρεπε να βάλω παραπάνω.
  Γιάννης: Το τελευταίο που θα σου πω είναι το εξής. Είχαμε ένα υπόλοιπο δεκαεφτά χιλιάδες λάδια, τα οποία αυτά θα χανόντουσαν, τόκοψα το τιμολόγιο, θα τα πάρετε εσείς αυτά όταν πληρωθώ, θα μου δώσεις μόνο το ΦΠΑ, τόχουμε ξανασυζητήσει, εντάξει; Είναι δεκαεφτά χιλιάδες ογδόντα έξι, τόχουνε το τιμολόγιο κάτω, μη δημιουργήσεις κανένα πρόβλημα, γιατί αυτά είναι για σας.
  Στέλιος: Τόπα σήμερα στη Δήμαρχο.
  Γιάννης: Το ξέρει η Δήμαρχος, χθες τόκοψα να μην πάνε χαμένα τα λεφτά. Τώρα, εάν νομίζεις ότι δε θέλεις, παίρνω το τιμολόγιο πίσω και το ακυρώνω κατά σήμερα, κατά αύριο, δεν έχω πρόβλημα. Εντάξει; Τόκοψα, το υπογράψανε η επιτροπή και είναι όλα έτοιμα, είναι για σας εκτός ΦΠΑ, είναι δεκαεφτά χιλιάδες.
  ...
  Μηνάς: Αυτά που λες εδώ χίλια ευρώ για τη Δήμαρχο πού τα δίνεις;
  Γιάννης: Στη Δήμαρχο.
  Μηνάς: Στη Δήμαρχο; Πηγαίνεις εσύ και τα δίνεις;
  Γιάννης: Ναι.
  Στέλιος: Εγώ.
  Μηνάς: Εσύ;
  Στέλιος: Εγώ.
  Μηνάς: Εσύ;
  Στέλιος: Εγώ.
  Γιάννης: Θέλεις να σου πω πόσα έχει πάρει η Δήμαρχος, να στα πω;
  Μηνάς: Ναι.
  Στέλιος: Κάθεστε;
  Γιάννης: Λοιπόν, εικοσιπέντε ογδόου. Δε θέλω τώρα να μπω στη μέση,
  Μηνάς: Όχι, δε θα μπεις στη μέση.
  Γιάννης: Δύο χιλιάδες εφτακόσα,
  τριάντα τετάρτου χίλια,
  εικοσιεφτά πέμπτου πεντακόσα,
  τριάντα πέμπτου χίλια,
  τέσσερις έκτου πεντακόσα,
  δεκαέξι έκτου χίλια πεντακόσα.
  Μηνάς: Δηλαδή σύνολο πόσα είναι;
  Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
  Μηνάς: Έ..
  Γιάννης: Εφτά τρακόσα.
  Μηνάς: Και τάχεις δώσει εσύ στο χέρι της Δημάρχου;
  Στέλιος: Τα περισσότερα ναι, είναι μερικά που ήρθε η Ανθούλα και τα πήρε, μια δυο φορές τα έχει δώσει η Ανθούλα.
  Στέλιος: Τώρα τι κάνουμε.
  Μηνάς: Τώρα θα υπογράψουμε τη σύμβαση.

  Συνεχίζεται...
  ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  ΤΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/6/18 20:00

   Ανώνυμος19/6/18 17:22
   ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΥΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
   ΡΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΤΟ ΓΙΟΥΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΗΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕΛΛΑΔΑ.ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ;
   ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

   Διαγραφή
 8. Ανώνυμος19/6/18 18:41

  Μάνος: Τελικά;
  Γιάννης: Όπως σου είπα. Τον έβαλα να δηλώσει και καλά διάρρηξη έχετε αν είναι μαλακια.
  Μάνος: Δηλαδή;
  Γιάννης: Δήλωσε τώρα.
  Μάνος: Και;
  Γιάννης: Τι και; Μετά από τρία χρόνια καταγραφές και αυτές παράνομες;
  Μάνος: Ναι κατάλαβα.
  Γιάννης: Ότι έχουμε
  Μάνος: Ναι
  Γιάννης: Έχω κάτσει και έχω δει ότι έλεγαν
  Μάνος: Και
  Γιάννης: Αν ακούσεις μαλακιες. Μέχρι και άποψη για εξοδο από το ευρώ έχει ο μαλακας
  Μάνος: Ναι
  Γιάννης: Αλλά μου λέει ο μικρός ότι αυτός τους έδινε δανεικά για τα πετρέλαια του Δήμου και έχει και συναλλαγματικές για τα χρήματα που τους έχει δώσει
  Μάνος: Παντού πλήρωνε αυτός;
  Γιάννης: Από οτι φαίνεται. Καλός μαλακας.
  Μάνος: Λάστιχα, πίσσα, λάμπες, εθελοντές, μέχρι και στην ...
  Γιάννης: Μαλακας σου λέω. Ποσα έβγαλε στην αραπια και το παίζει Μαρινάκης;
  Μάνος: Έλα μου ντε
  Γιάννης: ...
  Μάνος: Πρέπει να το παίξουμε καλά τώρα.
  Γιάννης: Οπωσδήποτε. Το ξέρουμε το παιχνίδι. Βάλε τα παπαγαλάκια. Τώρα οι δικοί τους πρέπει να τους γίνει μασάζ.
  Μάνος: Ναι, ευκαιρία;
  Γιάννης: Θα την κάνουμε εμείς ευκαιρία. Θα βγάλω μερικά που θα τους προκαλέσουν και θα τα μοιράσω στους δικούς μας.
  Μάνος: Χτύπημα καλό.
  Γιάννης: Καλό δεν λες τίποτα. Ποσο καιρό ψάχνω να βρω κάτι; Ε τώρα τον έχω.
  Μάνος: Μα είπες ότι δεν τα έχει πάρει.
  Γιάννης: Και ποιος το ξέρει αυτό;
  Μάνος: Ναι σωστό
  Γιάννης: Πολιτικά μιλάω Μανο. Πολιτικά
  Μάνος: Ναι ναι
  Γιάννης: Ο θάνατος της αλεπους.
  Μάνος: Ε...Θα του δωσεις αυτουνου τίποτα;
  Γιάννης: Σιγά μην πάρει φράγκο. Τι είμαι εγώ Μηνας;

  Συνεχίζεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος19/6/18 19:48

  Ανώνυμος19/6/18 17:22
  ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΥΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
  ΡΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΤΟ ΓΙΟΥΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΗΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕΛΛΑΔΑ.ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ;
  ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος19/6/18 21:51

  Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων που είτε δημοσιεύονται και διαβάζονται από τους πολίτες είτε άλλοι σε ανοιχτή ακρόαση και σε δημόσια θέα το βλέπουν ζωντανά, oι οποίοι φυσικά είναι και οι «προνομιούχοι»
  Ο κατήφορος στο Δημαρχείο είναι τόσο μεγάλος που η καταστροφή πλέον έχει επέλθει. Το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου, αφού ναι μεν οι «στημένες «βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις» για απλά ποινικά αδικήματα δεν νομιμοποιούνται να είναι στοιχεία της δικογραφίας, αλλά σε περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα και ασφαλώς ο Εισαγγελέας τα λαμβάνει υπ όψιν του. Αυτός είναι ο λόγος που σε μία ποινική δικογραφία δημοσιοποιούνται ακόμη μέσων τηλεοράσεων οι διάλογοι των κατηγορουμένων.
  Πέρα από την Εισαγγελική παρέμβαση η οποία θεωρείται δεδομένη που μπορεί να είναι και αυτεπάγγελτη μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει κάποιος να αναλύσει.
  Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Δήμου όπου σύζυγος Δημάρχου από την πρώτη μέρα της Δημοτικής Αρχής επέβαλε την αυταρχική παρουσία του, όχι μόνο δίπλα στην συζυγό του δηλαδή στο γραφείο της Δημάρχου, στην λήψη των αποφάσεων του Δήμου, αλλά γυρνώντας από γραφείο σε γραφείο των υπαλλήλων του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την Διοίκηση του Δήμου και επέβαλε την παρουσία του με κάθε τρόπο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν στην προκλητική συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς του. Δυστυχώς πιέσεις δέχτηκαν και μέλη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου που θα έπρεπε από την πρώτη μέρα να τον είχαν απομακρύνει και να μην συνδιαλέγονται μαζί του. Ειδικά από την Νομική υπηρεσία οι πολίτες της Σαλαμίνας το απαιτούσαν. Εάν εκείνοι τον έβαζαν στην θέση του από την αρχή , ίσως σήμερα να μη φθάναμε σε αυτές τις καταστάσεις.
  Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και το περιβόητο ΜΟΚΟ σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο απέδειξε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει ο αυταρχικός ηγεμόνας και να επιβάλει την παρουσία του.
  Πολλές οι περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεχόντουσταν πιέσεις και θα μπορούσε να εξιστορήσει κανείς τώρα πλέον που τα στόματα ανοίγουν.
  Δεν είναι όμως μόνο αυτά.
  Αυτός ο άνθρωπος αντικατέστησε πλήρως την Δήμαρχο που ήταν όλη αυτήν την τετραετία Δήμαρχος μόνο στους τύπους.
  Κατόρθωσε μετά από στημένες κατηγορίες σε πολιτικό του αντίπαλο να στείλει υπάλληλο του Δήμου κατηγορούμενο ως ψευδομάρτυρα,
  Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , στον πρώτο χρόνο μάλιστα της Δημοτικής αρχής , δείχνουν τον τρόπο συμπεριφοράς του και την φρασεολογία που χρησιμοποιεί , που δεν συναντάς στα πιο χαμηλά «πεζοδρόμια» της πιάτσας.
  Δεν διστάζει να βρίζει χυδαία μέσα από τους διαλόγους και να εκθέτει τους υπαλλήλους του Δήμου με τον χειρότερο τρόπο που δυστυχώς και αυτοί κινδυνεύουν με διώξεις ενώ την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του.
  Δεν διστάζει να πιέζει υπαλλήλους να προβούν σε παράνομες πράξεις και συνδιαλαγές, ενώ ο ίδιος με πολύ ψυχραιμία παίρνει τα χρήματα και είναι αυτός που διαπραγματεύεται πόσα περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παίρνει.
  Το μεγάλο ερώτημα είναι: Αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί και πηγαίνει στο Δημαρχείο;
  Μετά από όσα διαβάσαμε ή ακούσθηκαν η Δήμαρχος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί; Η Κούλουρη όλη παρακολουθεί άναυδη τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρεί όλους συνυπεύθυνους όσο δεν διαχωρίζουν την θέση τους.

  Παλούκια 19-6-2018

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος19/6/18 23:05

  Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΟΥΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΛΕΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΧΩΡΙΣ LONDON KAI NEW YORK ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ (ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος19/6/18 23:24

  Το φαλακρό αγόρι ο Μιχαλάκης που χάθηκε, να υπερασπιστεί τη μανούλα του?
  Μιχαλάκη ουουου!!!!
  Μηνάς και Νάννου οι πιο απατεώνες στα δημαρχιακά χρονικά του νησιού!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/6/18 23:35

   Απατεώνας είσαι σύ με βούλα των δικαστηρίων.
   Όταν αποδειχθεί για τους άλλους κάτι τέτοιο τότε μπορείς να τους αποκαλείς. Μέχρι όμως να αποδειχθεί είναι αθώοι, τη στιγμή μάλιστα που ακούγεται ότι αυτά που πήρε ο Μηνας ήταν δανεικά προς τον Φασουλή για να βάλει πετρέλαιο για το Δήμο.
   Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/6/18 00:16

   Σας λένε όπως λες και εσυ απατεώνες και κλέφτες υπάρχει καλύτερη οδός από αυτήν της δικαιοσύνης;αύριο πρωί τσιμπάς τον ιδιοκτήτη της κάμερας και τον πας να αποδείξεις το δίκιο σου,τα πολλά λόγια τι τα θέλεις;

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος20/6/18 00:25

  Θέλω να δω και τα λαμόγια τους κουλουριωτες που θα σας κάνουν και λαικ στο φβ από δω και μπρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος20/6/18 10:56

  Τα βίντεο που κυκλοφορούν και δείχνουν τον τρόπο που διοίκησε η Ρούλα (λέγεμε Μηνά) παρομοιάζεται με την φωτιά. Κάθε μέρα εξαπλώνεται πιο πολύ. Σε λίγο θα έχει καεί όλη η Σαλαμίνα και φυσικά θα καεί ολοσχερώς και το Δημαρχείο. Η μόνη λύση που θα σταματήσει αυτή τη θύελλα είναι η παραίτηση της Δημάρχου και ανάληψη της Δημαρχίας ενός άλλου Δημοτικού Συμβούλου από την πλειοψηφία μέχρι τις εκλογές. Αυτό έπρεπε ήδη να είχε γίνει. Το ποτάμι για την Δημοτική Αρχή δεν γυρίζει πίσω, γίνεται ήδη τσουνάμι και παρασύρει τα πάντα. Η φωτιά εξαπλώνεται και θα σαρώσει όλους. Η παραίτηση της Δημάρχου θα σταματήσει την οργή του κόσμου. Είναι δυνατόν να συνεχίζει να είναι στη θέση της και να εκθέτει όλους τους Δημοτικούς της Συμβούλους. Όχι δεν είναι όλοι οι ίδιοι και δεν πρέπει να κατηγορούνται όλοι. Είναι άδικο να συμβαίνει αυτό. Αυτοί λοιπόν που δεν είναι ίδιοι είναι αυτοί που πρέπει να την πιέσουν, είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες, είναι αυτοί που εάν δεν μπορούν να την πείσουν να παραιτηθεί θα πρέπει να αποχωρήσουν οι ίδιοι. Η Σαλαμίνα περιμένει κινήσεις ευαισθησίας και αξιοπρέπειας , προτού η φωτιά κάψει όλους, προτού τα βίντεο κατακλύσουν τις καφετέριες, προτού ο Εισαγγελέας περάσει την πόρτα του Δημαρχείου,προτού η Σαλαμίνα γίνει πρώτο θέμα στις τηλεοράσεις.

  Παλούκια 20-6-2018

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος20/6/18 11:07

  Τα βίντεο που κυκλοφορούν και δείχνουν τον τρόπο που διοίκησε η Ρούλα (λέγεμε Μηνά) παρομοιάζεται με την φωτιά. Κάθε μέρα εξαπλώνεται πιο πολύ. Σε λίγο θα έχει καεί όλη η Σαλαμίνα και φυσικά θα καεί ολοσχερώς και το Δημαρχείο. Η μόνη λύση που θα σταματήσει αυτή τη θύελλα είναι η παραίτηση της Δημάρχου και ανάληψη της Δημαρχίας ενός άλλου Δημοτικού Συμβούλου από την πλειοψηφία μέχρι τις εκλογές. Αυτό έπρεπε ήδη να είχε γίνει. Το ποτάμι για την Δημοτική Αρχή δεν γυρίζει πίσω, γίνεται ήδη τσουνάμι και παρασύρει τα πάντα. Η φωτιά εξαπλώνεται και θα σαρώσει όλους. Η παραίτηση της Δημάρχου θα σταματήσει την οργή του κόσμου. Είναι δυνατόν να συνεχίζει να είναι στη θέση της και να εκθέτει όλους τους Δημοτικούς της Συμβούλους. Όχι δεν είναι όλοι οι ίδιοι και δεν πρέπει να κατηγορούνται όλοι. Είναι άδικο να συμβαίνει αυτό. Αυτοί λοιπόν που δεν είναι ίδιοι είναι αυτοί που πρέπει να την πιέσουν, είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες, είναι αυτοί που εάν δεν μπορούν να την πείσουν να παραιτηθεί θα πρέπει να αποχωρήσουν οι ίδιοι. Η Σαλαμίνα περιμένει κινήσεις ευαισθησίας και αξιοπρέπειας , προτού η φωτιά κάψει όλους, προτού τα βίντεο κατακλύσουν τις καφετέριες, προτού ο Εισαγγελέας περάσει την πόρτα του Δημαρχείου,προτού η Σαλαμίνα γίνει πρώτο θέμα στις τηλεοράσεις.

  Παλούκια 20-6-2018

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος20/6/18 11:36

  Να γίνει, για να μάθει ο κόσμος με αποδείξεις και ντοκουμέντα ότι η οικογένεια της Δημάρχου κράτησε ένα Δήμο όρθιο με τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που πλήρωνε από τη τσέπη της όλο αυτό το διάστημα που ο Δήμος δεν μπορούσε να δαπανήσει ούτε 1 ευρώ λόγω έλλειψης προϋπολογισμού.
  Δεκάδες προσωπικές αποδείξεις για προμήθεια καυσίμων, ασφάλτου, λάμπες, ανταλλακτικά, εξαρτήματα, εργαζόμενους και τόσα άλλα, κι όλα αυτά για τις ανάγκες του Δήμου κι όχι του σπιτιού της. Αν ξέρετε εσείς κανέναν άλλον Δήμαρχο που θα το κανε αυτό ποτέ να μας το πείτε. Γιατί να μη ζητήσει δηλαδή βοήθεια και από τους επιχειρηματίες, κακό είναι; Ασε δε που μαθαίνω ότι και τα 5 χιλιάρικα που λέτε ότι του 'δωσαν, ήταν λεφτά δανεικά. Είχε δανείσει τον κακομοίρη βενζινά που τελικά αποδείχθηκε πληρωμένος φονιάς, για να αγοράσει καύσιμα για τα απορριμματοφόρα του Δήμου. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι τέτοιοι "βλάκες" που να πληρώνουν από τη τσέπη τους για να σταθεί όρθιος ο Δήμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/6/18 11:57

   φιλε δεν ντρέπεσαι με αυτα που γράφεις,δηλαδη μας κοροιδευεις και μεσα στα μουτρα μας,μηπως να σου πουμε και ευχαριστω;για ολα αυτα φιλε μου εχει προβλεψει ο νομοθετης με την δανειακή συμβαση αναμεσα σε ιδιωτη με επιχειρηματια(η και ιδιωτη) υπαρχουν προυποθεσεις (συμβαση υπογεγραμενη,γνωστοποιηση στην εφορια,αναγραφη στα βιβλια του ενος και στην φορολογικη δηλωση του αλλου κλπ)και υπαρχουν για να αποφευγονται τετοιες ""παρεξηγησεις""σαν αυτην που διαβαζει και βλεπει ολο το νησι

   Διαγραφή
 17. Ανώνυμος20/6/18 12:58

  Και βέβαια πρέπει να τους πείτε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, γιατί όλα αυτά που λες περί συμβάσεως κλπ είναι σωστά αλλά προϋποθέτει την ύπαρξη εγκεκριμένου προϋπολογισμού. Όταν δεν έχεις πάπαλα, παίρνεις το καπελάκι σου και πας διακοπές. Ξέρεις πότε ο Δήμος πήρε προϋπολογισμό; μετά από ενάμιση χρόνο δηλ. το καλοκαίρι του 2016. Μέχρι τότε από ποιά τσέπη έβγαιναν για να σταθεί όρθιος ο Δήμος όταν του απαγορευόταν από το νόμο να κάνει προμήθεια έστω και 1 ευρώ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος20/6/18 13:26

   αυτα αγαπητε αν τα πεις σε οποιονδήποτε που κανει ελεγχο δημόσιας διοίκησης η αν φτασει η υποθεση στον εισαγγελέα πχ θα σε δέσουν εκείνη την στιγμή πανω σε ενα δοκάρι και θα σε αλείψουν πίσσα και πούπουλα,με αυτα που λες δεν χρειαζονται οι δημοι προϋπολογισμό ουτε λογιστήριο θα χει ο καθε μητσος ενα δεφτέρι και θα γραφει σημερα εβαλα τοσο αυριο θα παρω τοσο,λυπάμαι φτάσαμε στο 18 και ακομα μερικοι εχετε μεινει στην εποχη του 35

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/6/18 14:19

   Ρε φίλε ή άσχετος είσαι ή βλάκας. Τι δεν καταλαβαίνεις από όσα έγραψα; Πες μου να στο ξεκαθαρίσω, αμάν πιά!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/6/18 14:36

   αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι ποιος σας ειπε εσάς οτι μπορείτε να παρακάμψετε το νομο και να εχετε ξεχωριστο ταμειο απο αυτο που οριζει ο νομος;πήρατε καμια τετοια εντολη απο το εκλογικο σωμα οταν σας ψηφίσαμε,αυτος δεν ηταν ο λογος που καταψηφιστηκε ο τσαβες η ασυδοσία;
   να σε ρωτησω και εγω κατι,εχει μπει η οικογένεια ολη στο γραψιμο στα μπλογκς και εγω μιλάω μηπως με τη γιαγια;γιατι και εσυ δείχνεις να μην καταλαβαίνεις τι σημαινει νομοθεσία και αρχες χρηστης διοίκησης

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20/6/18 16:38

   ρε φίλε πώς να στο γράψω για να το καταλάβεις επιτέλους;
   Κατ΄αρχάς ξέρεις τι σημαίνει προϋπολογισμός ή όχι; γιατί από κει ξεκινάμε. Όταν ο Δήμος δεν έχει εγκεκριμένο π/υ απαγορεύεται από το νόμο να κάνει δαπάνη ακόμη και για 1 ευρώ. Σωστά μέχρι εδώ; Αρα όλα σταματάνε αφού δεν έχεις υλικό. Εδώ έρχεται λοιπόν η Νάννου και βγάζει από τη τσέπη του άντρα της λεφτά για να καλύψει δωρεάν τις ανάγκες του Δήμου σε πετρέλαιο, λάμπες, άσφαλτο,εξαρτήματα, ανταλλακτικά κλπ. για να εξυπηρετηθείς εσύ κι εγώ. Ξέρεις λοιπόν εσύ κανέναν δήμαρχο που το ΄χει κάνει αυτό; Αν βρείς έστω κι έναν, πές μου το.
   Αν και τώρα δεν το κατάλαβες, χρειάζεσαι ειδικό.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/6/18 18:25

   οχι δεν ειναι ετσι οπως γραφεις ο δημος ηταν στο παρατηρητηριο και ειχε προϋπολογισμό οχι ασυδοσίας ουτε λεφτα σε ολους τους κωδικους αλλα ειχε και οχι δεν υπαρχει δημαρχος να το κανει αυτο γιατι απαγορευεται απο τον νομο να εχεις διπλο ταμειο γιατι τελικα προσπαθει ο νομοθετης να αποφυγει αυτο που εγινε την και καλα ¨¨παρεξηγησ稨 που ειδαμε ολοι,προσπαθησε και εσυ να καταλαβεις που δεν θελεις ειδικο οτι ο νομοθετης δεν θελει τους δημους τσιφλικια κανενος υπαρχει ενας κώδικας και αυτον ακουλουθεις ουτε δωρεές ουτε ευεργεσίες

   Διαγραφή
 18. Ανώνυμος20/6/18 13:11

  ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2016 ΤΙ ΕΚΑΝΕ??????ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ?????ΦΑΤΑ ΤΩΡΑ ΜΟ ΒΑΙΖΑΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.