ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ


ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Η Δημοτική Αρχή άλλη μια φορά αποδεικνύει πόσο επικίνδυνη είναι για τον Περαμαϊκό λαό. 

•    Έχει συμβάλει, μέσω του ίδιου του Δημάρχου της, στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ,
•    Χειροκροτεί και υποστηρίζει με κάθε μέσο τα επενδυτικά σχέδια της COSCO, που επαναφέρουν με νέους, πιο επικίνδυνους  όρους τα καζάνια του θανάτου.
•    Έχει συμφωνήσει να παραδώσει τον Αρμό στην COSCO.

-->
Προσπαθεί να πείσει δήθεν ότι είναι αγωνιστική.  Όμως για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πόσο βαθιά είναι μπλεγμένη στα επιχειρηματικά σχέδια, που δήθεν θα φέρουν τη «δίκαιη ανάπτυξη» και στο Πέραμα.
Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της να ματαιώσει την προγραμματισμένη συγκέντρωση της Τετάρτης 27/6, στην οποία καλούσαν η Ένωση Συλλόγων Γονέων και η Λαϊκή Επιτροπή Περάματος, με βασικά συνθήματα την ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΖΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΥ ΣΤΗΝ COSCO –  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Παρά την προσπάθεια της δημοτικής αρχής, που αρνήθηκε να παραδώσει το χώρο και την υποδομή για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, απαντάμε ότι δεν θα τα καταφέρει να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες της και το παιχνίδι που παίζει μαζί με την κυβέρνηση και την Περιφέρεια, πίσω από τις πλάτες του Περαμαϊκού λαού.

Η συγκέντρωση θα μεταφερθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στις 7.30μμ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.