Σαλαμίνα ανάμεσα στα καραμίζερα μέρη για εγγυημένα καταθλιπτικό Σου Κου

Σχεδόν υβριστικό το δημοσίευμα του ratpack.gr απο τον τίτλο ακόμα "10 καραμίζερα μέρη κοντά στην Αθήνα για ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ καταθλιπτικό ΣουΚού" και βεβαια δεν μπορουσε να λείπει η Σαλαμίνα

-->
Στην εισαγωγή γράφει:


Σαλαμίνα, Λουτράκι, Ωρωπός κι άλλες 7 «αποδράσεις» της κακιάς ώρας. 
Κράξε. Κράξε όσο θες. Αν είσαι από 'κει, κάνε μήνυση. Αν έχεις περάσει 15 καλοκαίρια στα μικράτα σου, στείλε τον Δήμο για τραμπούκα. Αλλά πριν το κάνεις, σκέψου. Κάν' το εικόνα.
Έχεις απέναντί σου την κοπέλα σου. Ημιφρεσκαδούρα σχέση, όχι μπαγιατέξ. Έχετε πει σ' αγαπώ, αλλά δεν κατουράτε και με τις πόρτες ανοιχτές. Το ΣουΚού κλείνετε 3 μήνες. Ετοιμάζεις διήμερο σουρπρίζ. Τρώτε γκουρμεδιές ένεκα επετείου και είσαι έτοιμος να ξεστομίσεις την έκπληξη«Αγάπη μου», λες, μασώντας βιαστικά μπουκιά από μεξικάνικο. Καταπίνεις, παίρνεις ύφος νεόπλουτου γόη, απλώνεις τα αρχοντικά σου χέρια να πιάσουν τα δικά της: «Σου έχω μια έκπληξη για το ΣαββατοκύριακοΘα πάμε ένα διήμερο για την επέτειό μας».
Αφήνει κάτω το πιρούνι, χαμογελά φαρδιά-πλατιά. «Όλα πληρωμένα από μένα. Ναι. Όλα. Για σένα. Γιατί το αξίζεις». Το χαμόγελό της φτάνει επίπεδα Τζόκερ«Ένα υπερλούξ δωμάτιο με θέα μόνο για τους δυο μας».Χαμογελά κι αναστενάζει, αναστενάζει και χαμογελά. Και το πετάς: «Θα πάμε Κάλαμο!».
Αυτή είναι μία από τις κοντινές «αποδράσεις» της κακιάς ώρας που μπορούν να σε χωρίσουν από τη σχέση σου. Τσέκαρέ άλλες 10..

1. Σαλαμίνα 
Πριν από 1.500 χρόνια, κάποιοι θυσιάστηκαν, έχυσαν το αίμα τους, έχασαν τη ζωή τους για να βλέπουν από ψηλά αυτό. Καλό μέρος για να πολεμήσεις. ΟΧΙ για να παραθερίσεις. Συγκαταλέγεται στα νησιά. Στη συνείδησή όλων είναι η Ομόνοια με λίγο μεγαλύτερο συντριβάνι. Για να πας, παίρνεις Φέρι Μποτ από το Πέραμα. Η κοπέλα σου έχει εξοχικό εκεί. Tι προτιμάς; Να τη βγάλεις στο τσάμπα ή να τρέχετε στις Σαντορίνες; Νησί το ένα, νησί και το άλλο. Αρχίζουν από Σα και τα δύο. Αλλά το πρώτο αν γουστάρεις γίνεται και Σαλαμύκονος. Τι διαλέγεις; Σκέψου το. Αν επιλέξεις Σαλαμύκονο κερδίζεις δωρεάν ξυραφάκια από το παντοπωλείο με το που μπεις δεξιά, δίπλα από καφετέρια που το απόγευμα γίνεται μπαρ, το σούρουπο κοκτεϊλάδικο με σπράι γρεναδίνη, το βράδυ ντίσκο και το πρωί καφενές με ελληνικό και μουστοκούλουρα.

https://www.ratpack.gr/buzz/story/7014/10-karamizera-meri-konta-stin-athina-gia-eggyhmena-katathliptiko-soykoy