Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου -εργασίες αποκατάστασης

Μετά από έγγραφα αιτήματα του Εξωραϊστικού Συλλογου Αγ. Νικολαου και συντονισμένες προσπάθειες των ,  Προέδρου του Λιμ.Ταμειου Κου Μ.Κορρου,Αντιδημάρχου Καθαριότητος Κου Ι. Σκιαθιτη και Διευθυντού Τεχνικής Υπηρεσίας Κου Ν.Κριτσικη έγιναν τα παρακάτω .

Α.Απομακρυνθηκαν οι μεγάλοι κάδοι απορριμμάτων απο την  παραλία και την περιοχή του Αγ. Νικολαου και αντικαταστάθηκαν με μικρότερους που παραδόθηκαν στα μαγαζιά και σε κατοίκους .Ηταν πολύ άσχημο το συναίσθημα για όσους περπατούσαν στην παραλία και στο πεζοδρόμιο να αντικρίζουν εικόνες οπως αυτές που φαίνονται στις φωτογραφίες και να υποχρεώνονταν να μυρίζουν τις δυσάρεστες μυρωδιές που προέρχονταν απο τους ανοιχτούς και ξεχειλισμένους κάδους.
Β. Κατασκευάστηκαν έξι ράμπες στο πεζοδρόμιο περιπάτου του Αγ.Νικολαου για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και για  τις μητέρες με τα καροτσάκια .
Γ. Απομακρύνθηκε το εγκαταλελειμένο περίπτερο απο την παιδική χαρα που ήταν εστία μόλυνσης και καθαρίστηκε ο χώρος .
Δ. Τοποθετήθηκαν ομπρέλες και παγκάκια απο άτομα του Δ.Σ του Συλλογου στην μικρή παραλία του Αγ. Νικολαου για να εξυπηρετούνται οι ηλικιωμένοι και τα μικρά παιδιά.
Ε.Διορθωθηκε το πεζοδρόμιο στην παραλία που κατέληγε σε τοίχο και ήταν αντιλειτουργικο.