Ανακοίνωση του συνδυασμού "Το Ν.Η.Σ.Ι μας": Θέλουμε τους δημότες ενεργούς αλλά με ειλικρινή διάθεση



O Δήμος είναι Δήμος όλων των Σαλαμινίων και όχι όσων ψήφισαν ή στηρίζουν την εκάστοτε δημοτική αρχή. Οι Δημότες έχουν το δικαίωμα να απευθύνονται στο Δήμο για να εκφράσουν τα παράπονα και τις παρατηρήσεις τους και δεν υποχρεούνται να απευθύνονται στην οποιανδήποτε δημοτική παράταξη για να εισακουστούν.
-->


Στα πλαίσια αυτά θεωρούμε τουλάχιστον άστοχη και αντιθεσμική την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής με την οποία προτρέπονται οι δημότες να απευθύνονται για να εκφράσουν τα παράπονα και τις υποδείξεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση της δημοτικής παράταξης της νυν Δημοτικής Αρχής και όχι σε ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου.
Ο Δήμος επιβάλλεται, και αυτό αποτελεί δέσμευση του Συνδυασμού μας, να οργανώσει άμεσα (και όχι με καθυστέρηση ετών) ένα πλήρες σύστημα, αφενός μεν κινητοποίησης των πολιτών με σκοπό τον άμεσο εντοπισμό των προβλημάτων του τόπου, αφετέρου δε αξιοποίησης των ιδεών και των προτάσεων των πολιτών εκμεταλλευόμενος τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα την ηλεκτρονική επικοινωνία. Θέλουμε τους δημότες ενεργούς, με λόγο για τον τόπο τους, με φωνή που θα εισακούεται αλλά με ξεκάθαρους όρους και ειλικρινή διάθεση.

Για το Ν.Η.Σ.Ι Μας
Γιώργος Θ. Παναγόπουλος
Δικηγόρος
Υποψήφιος Δήμαρχος