Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

“Μπράβο Σαλαμίνα!”

Θεαματική ήταν η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών, παρά τον ελάχιστο χρόνο ενημέρωσης του κοινού, στην έκτακτη ημέρα αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Δήμος Σαλαμίνας, σήμερα ο πρωί, στο Κέντρο Νεότητας, για να συγκεντρωθεί αίμα για την περίθαλψη των πυροπλήκτων της ανατολικής Αττικής.
-->
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, γυναίκες και άνδρες, μικροί και μεγάλοι, ακόμα και κάποιοι που ήξεραν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν αίμα, προσήλθαν από νωρίς το πρωί στη μεγάλη αίθουσα του Κέντρου Νεότητας Σαλαμίνας, στην Ακτή Καραϊσκάκη,  όπου είχε εγκατασταθεί το Κινητό Συνεργείο Αιμοληψίας, για να προσφέρουν αίμα.
Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι κάποιοι συμπολίτες μας, συγκλονισμένοι από τα τραγικά περιστατικά της Ανατολικής Αττικής, επέμεναν να προσφέρουν αίμα παρότι η ιατρική τους κατάσταση δεν το επέτρεπε. Σημαντική επίσης ήταν η συμμετοχή της νεολαίας που μας “έδειξε” με την παρουσία της ότι, μόνο αποξενωμένη από την πραγματικότητα δεν είναι.
Παρούσα νωρίς το πρωί, εκεί στο Κέντρο Νεότητας και η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Παπαθανασίου – Νάννου. Φανερά συγκινημένη από την αθρόα προσέλευση των αιμοδοτών, σχολιάζοντας τη όλη δράση, είπε μόνο: “Μπράβο Σαλαμίνα!”.
Η σημερινή, έκτακτη ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας για τις ανάγκες των πυρόπληκτων, οργανώθηκε στη Σαλαμίνα, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Οργανισμού Άθλησης, Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας του Δήμου Σαλαμίνας Γεράσιμου Δραγομάνοβιτς και την παρέμβαση της βουλευτού Β’ Πειραιά Νίνας Κασιμάτη, σε συνεννόηση με τον αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας Ιωάννη Κούρλα και τον Διευθυντή Αιμοδοσίας του ίδιου νοσοκομείου Παναγιώτη Σιουρούνη.
Έτσι, από τις 09.00 έως τις 15.30, λόγω του πλήθους των αιμοδοτών, εγκαταστάθηκε στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου, πλήρης μονάδα αιμοληψίας του Τζανείου Νοσοκομείου για την συλλογή αίματος και παραγώγων του. Η συμβολή της Διοίκησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην οργάνωση της έκτακτης αιμοδοσίας ήταν πολύτιμη.
Όπως είχε τονίσει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στο χτεσινό κάλεσμα του, υπάρχουν τεράστιες ανάγκες σε αίμα και πλάσμα καθώς αυτήν την εποχή τα αποθέματα είναι μειωμένα λόγω του καλοκαιριού. Το αίμα που συγκεντρώθηκε στη Σαλαμίνα, όπως και αλλού, προορίζεται για τους εγκαυματίες και τους τραυματίες που έπεσαν θύματα των φονικών πυρκαγιών και νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία της Αττικής,
Θερμότατες ευχαριστίες αξίζουν στο προσωπικό που στελέχωσε την Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας, τους: Ιατρό Φανή Καραουλάκη, τις Νοσηλεύτριες, ειδικές στην αιμοληψία,   Ιωάννα Φλεσιοπούλου, Ελένη Κοντογιάννη, Ευγενία Καμαρινού και Κυριακή Τσολακίδου που κατόρθωσαν με τον πιο άψογο επαγγελματικό τρόπο, να διαχειριστούν τους περισσότερους από εκατό εθελοντές που προσήλθαν και να συγκεντρώσουν τελικά ογδόντα τέσσερεις μονάδες αίματος καθώς και τον οδηγό της κινητής μονάδας Δημήτρη Προκοπίου, που φρόντιζε συνεχώς για την ασφαλή διαφύλαξη του αίματος στα ψυγεία της μονάδας.
Εξίσου θερμότατες ευχαριστίεςαξίζουν στους δικούς μας ανθρώπους, του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, τον Ιατρό μικροβιολόγο Ηλία Πατίκα, την Παρασκευάστρια Μαρία Καζανιάτορα και τις Νοσηλεύτριες Ειρήνη Νάννου και Ευφροσύνη Ουζούνη που ανέλαβαν την υγειονομική κάλυψη της ημέρας, παρέχοντας άμεσα την βοήθεια τους σε μερικά περιστατικά αδιαθεσίας που σημειώθηκαν μετά την αιμοδοσία.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στην εθελόντρια Χαριτωμένη Κωνσταντινίδου της ΛΕΜΣ για την πολυτιμη και ολόψυχη βοήθειά της, στην διαδικτυακή ομάδα “Salamis News-it” και στον λαογραφικό χορευτικό όμιλο “Κρηταγενείς”, που βοήθησαν με την φυσική τους παρουσία -και όχι μόνο- την σπουδαία αυτή προσπάθεια.
Τέλος, θερμότατες ευχαριστίεςαξίζουν στα καταστήματα της Σαλαμίνας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα της Προεδρου της Βιβλιοθηκης & Λαογραφικού Μουσείου Σταυρούλας Γεροντιότου για τη χορηγία διαφόρων απαραίτητων ειδών, οπως και στην Αντιπρόεδρο της Βιβλιοθήκης Μαλαματένια Μιχα που στηρίξαν την όλη προσπάθεια. Αυτά είναι: Κάβα Καλλίας (χυμοί), Κάβα  Μπούταλης (χυμοί & νερά), S/M Σαρέλας (κονσέρβες, χυμοί, παραφαρμακευτικά είδη) Φούρνος Μεταλλίκη (σάντουιτς) Φούρνος Φραγκιά (σάντουιτς) και S/M Σκλαβενίτη (δια χειρός του Αντιδημάρχου Νίκου Αγαπίου, χυμοί).

34 σχόλια:

 1. Ανώνυμος26/7/18 07:46

  "ΜΠΡΑΒΟ" για το αυτονόητο; Εκμετάλλευση της ανείπωτης τραγωδίας για τα ψηφουλάκια; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/18 11:22

   ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/18 18:09

   ΄΄ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!΄΄, (όπως λέγαμε πριν χρόνια σε εκπομπή της TV ΄΄ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ !!!.)

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/7/18 01:49

   Σε λίγο θα λές στ' αλήθεια "Μπράβο Ρούλα".

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος26/7/18 07:59

  Ευχαριστώ μόνο στους αιμοδότες αξίζει όλοι οι υπόλοιποι έβριζαν φώναζαν και έκαναν ξεφτιλίκια μέσα στη ζέστη,το λίπος δε ούρλιαζε και έκανε τον τροχονόμο σεβασμός κανένας άσε η μαναρα έκανε τη μπεμπεκα και έλεγε ποιος με καρφωσεεεεε και δεν μ αφήνουν να δώσω αιμααααααα,μαναρα κουπεπε κουπεπεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος26/7/18 08:22

  Ανώνυμος26/7/18 08:15
  Καλημέρα Σαλαμίνα,
  Μετά καί την τελευταία αρνητική εξέλιξη στην οστρακοκαλλιέργεια στην Ψιλή Άμμο καί την δεδομένη πλέον δημιουργίας της,οι ευθύνες της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι τεράστιες.Ο τρόπος πού χειρίστηκε το θέμα η Δήμαρχος με το σόι της προκαλεί εύλογες υπόνοιες.
  Κα Νάννου σέ λίγους μήνες φθάνεται στο πολιτικό σας τέρμα αφήνοντας πίσω μιά ανίκανη,αναποτελεσματική και διεφθαρμένη διοίκηση.ΤΕΛΟΣ.
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/18 08:43

   ΨΩΦΑ ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΟΣ
   ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΠΤ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ
   ΠΑΝΤΕΛΟΣ
   ΨΩΦΑ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/18 08:45

   Και ποιος θα κερδίσει την Νάννου ρε Παντέλο; Ο Φούφουτος ή ο Πούθουνας; Άνετη επανεκλογή γιατί όλοι οι αντίπαλοι είναι ανύπαρκτοι! Και μιλάμε για άλλη μία ΚΑΚΗ δημαρχία στην Σαλαμίνα που τα τελευταία 12 χρόνια ταλαιπωρείται με ότι να'ναι δημάρχους

   θα κάνει αποψίλωση ο δήμος τον Νοέμβριο!!! Σκουπίδια παντού! Τηλέφωνα δεν σηκώνουν!

   Διαγραφή
  3. Ένας που βαρέθηκε τις ανοησίες σας ...26/7/18 09:31

   Παντέλο, έχεις καταλάβει πως μπήκε η υπογραφή του υπουργού στην άδεια για τις οστρακοκαλλιέργειες; Δήμος και Περιφέρεια ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Ο Υπουργός τους έγραψε κανονικά και είπε ΝΑΙ! Τι δεν καταλαβαίνεις;

   Μω μια χαρά καταλαβαίνεις, αλλά πως θα ρίξεις την πρωϊνή λάσπη που διέταξε το αφεντικό σου ...

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/7/18 09:34

   αφου ρε φιλε στειλατε απαντητικο υπομνημα που εγραφε μεσα για μπουζουκια και αστυνομους τι να εκανε ο υπουργος;το πηρε και σκουπισε το @@@@@

   Διαγραφή
  5. Ένας που βαρέθηκε τις ανοησίες σας ...26/7/18 10:44

   Πρώτον δεν στείλαμε, γιατί εγώ δεν έστειλα τίποτα.
   Δεύτερον ήταν απόφαση ΟΜΟΦΩΝΗ του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε ΔΕΚΤΗ από το Περιφερειακό Συμβούλιο και κείνο με τη σειρά του έβγαλε ΑΡΝΗΤΙΚΗ απόφαση.
   Τρίτον μόλις χτες ανακοίνωσε η Νάννου ότι ο Δήμος προσφέυγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ακυρώσει την απόφαση του Υπουργού που έγραψε στα ... παπούτσια του, τον Δήμο και την Περιφέρεια.
   Τέταρτον πόσο κοθώνι μπορείς να γίνεις όταν ο ... άνακτας κελεύει;

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/7/18 11:12

   ξεφτιλίζεσαι με αυτα που γραφεις ,τα λεγαμε μικροι αυτα τα εγω δεν εστειλα τιποτα ,ψηφισαν και οι αλλοι,θα φωναξω το θειο μου να σε δειρει κλπ σοβαρεψου

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/7/18 11:24

   Αν και άσχετα τα σχόλια για την οστρακοκαλλιέργεια στη συγκεκριμένη ανάρτηση, η υπόθεση ήταν χαμένη εξ αρχής:
   ο πρώην δεν είχε κάνει ένσταση για το χωροταξικό
   και η νυν δεν είχε χρήματα (πτωχευμένος δήμος βλέπεις ....) να αναθέσει την σύνταξη μελέτης σε ειδικούς για να αντικρούσει την ΜΠΕ του επιχειρηματία
   Το περίεργο είναι ότι η "Δήμαρχος" όπως αναφέρεται στην απόφαση του Υπουργού στην προσφυγή του Δήμου έγραψε ότι τα νερά στη Ψιλή Άμμο είναι μολυσμένα και ακατάλληλα για τα μύδια !!!!!!! και απαγορεύεται η αλίευση !!!!!!!!
   Η Δήμαρχος μας νοιάζεται για την καταλληλότητα των μυδιών !!!!!! και όχι για την υγεία μας και μας επιτρέπει να κολυμπάμε σε ακατάλληλα και μολυσμένα ύδατα !!!!!
   Αλλά ότι μας αξίζει έχουμε !!!!!! Να την χαιρόμαστε !!!!

   Διαγραφή
  8. Ένας που βαρέθηκε τις ανοησίες σας ...26/7/18 12:09

   Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή ... Μωωωω δεν σας πιάνει κανένας πουθενά ...
   Ποιός σας είπε ότι ο Δήμος θα πληρώσει άλλη ΜΠΕ για να αντικρούσει την ΜΠΕ του ιδιώτη; Ο Δήμος και η Περιφέρεια εγκρίνουν ή απορρίπτουν την ΜΠΕ του ιδιώτη και τοποθετούνται πολιτικά αν θέλουν τέτοιου είδους επενδύσεις στο νησί. Οι αποφάσεις αυτές άλλωστε είναι εισηγητικές, όχι δεσμευτικές.
   Η επένδυση αυτή (και γενικά οι καλλιέργειες στη θάλασσα) είναι έντασης κεφαλαίου (κοντολογίς παράγει πολλούς φόρους) και όλες οι κυβερνήσεις τις κυνηγάνε σαν και τι. Αναμενόμενο ήταν ότι ο Υπουργός θα "έγραφε" κανονικά τον Δήμο και την Περιφέρεια και θα έδινε την άδεια.
   Είπαμε και παραπάνω ότι ο Δήμος προσφεύγει στο ΣτΕ για να ακυρώσει την απόφαση του Υπουργού. Ότι έγινε δηλαδή και με τις ιχθυοκαλλιέργειες ...
   Όλα τα άλλα είναι φτηνή φιλολογία ...

   Αλλά πόσο κοθώνι μπορείς να γίνεις όταν ο ... άνακτας κελεύει;

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος26/7/18 12:45

   ειναι εντασης κεφαλαιου οι οστρακοκαλλιέργειες απο ποτε;θα χρειαστείς κεφάλαια για να αγοράσεις 10 μετρα σχοινί και μια βαρκα;ουτε καν επιχείρηση δεν ειναι μαγαζι του κωλου ειναι,μπορεις να το βουλωσεις τελικα ρε ηλιθιε; γελοιε και καραγκιοζη μας περνάς και για βλακες,μεχρι και η κατανάλωση ρευματος ειναι ελάχιστη σε σχεση με επιχειρήσεις εντασης κεφαλαιου,μας λες και για το αν χρειαζονταν ΜΠΕ και μ@@@@@ς,οχι χρειαζονταν να γραψετε για το μπουζουκι και τον αστυφυλακα που γραψατε και γελαγαν ολοι στο υπουργειο ,αντε βουλωστο τελικα ,θα μας μαθεις και οικονομικα

   Διαγραφή
  10. Ένας που βαρέθηκε τις ανοησίες σας ...26/7/18 12:48

   Τελικά είσαι μεγάλο κοθώνι ... Άντε μάθε τις βασικές έννοιες και μετά ξέρνα το δηλητήριο σου και τη λάσπη σου ... Ούτε τα στοιχειώδη δεν ξέρεις. Πες του άνακτα να βρει κανέναν άλλον γιατί εσύ τον ρεζιλεύεις ...

   Διαγραφή
  11. Ανώνυμος26/7/18 13:06

   αυτα που σου λεω εγω καραγκιοζη γελοιε νομίζεις με τις ελληνικουρες θα κανεις τον πονηρο;απαντησε σε αυτο που σου λεω ποσα κεφάλαια χρειάζεται ετήσια η οστρεοκαλλιέργεια για μηχανολογικό εξοπλισμό ενέργεια και αγορά πρώτων υλών 100χιλ 200-300 ποσα;;ειναι λεφτα αυτα για εταιρειες;;αντε βλακα, αν ειναι η οστρεοκαλλιέργεια εντάσεως κεφαλαιου (μας εμαθε και τα εντασεως κεφαλαιου ο λουστρος)οι βιομηχανιες σαν την χαλυβουργικη τι ειναι,εντασεως εργασιας; αντε χασου ηλιθιε πηθικά γραφιά του δεκαρικου

   Διαγραφή
  12. Ένας που βαρέθηκε τις ανοησίες σας ...26/7/18 16:19

   Καραγκιόζης είσαι και αποδεικνύεται από τις μπούρδες που γράφεις. Άντε να μάθεις τα βασικά και μετά ξανασυζητάμε ... Σου γράφω ΓΕΓΟΝΟΤΑ και απαντάς με ΒΡΙΣΙΔΙ ... Αυτά σου είπε να κάνεις ο ... άναξ; Ρεζίλι τον έκανες ... Αλήθεια πόσα σου δίνει για να ξημεροβραδιάζεσαι στα blogs και να γράφεις κουταμάρες;

   Διαγραφή
  13. Ανώνυμος27/7/18 12:55

   σε ξεφτιλίζω και τσαμπα εσενα

   Διαγραφή
 4. Ένας που βαρέθηκε τις ανοησίες σας ...26/7/18 09:27

  Ξέρετε τι λέει το δόγμα του ανεμιστήρα; Αντί να ρίξεις λάσπη σε κάποιον, ρίξτην στον ανεμιστήρα. Όλο και κάποιον θα πασαλείψεις ... Το κακό είναι ότι εσείς που βρίζετε διαρκώς και φυσικά ανώνυμα, εκτελείτε διατεταγμένη υπηρεσία. Και σχεδόν έχουμε καταλάβει για ποιόν. Μόνο απέχθεια προκαλείτε. Τίποτε άλλο. Μόνο απέχθεια ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/18 10:19

   Ο Μηνάς ξέρει να μαζεύει τούβλα και η άχρηστη να βάζει φόρους. Τι δεν καταλαβαίνεις.

   Διαγραφή
  2. Ένας που βαρέθηκε τις ανοησίες σας ...26/7/18 10:38

   Είσαι αλλού νυχτωμένος εσύ ... Όχι, ξέχασα. Είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία ...

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/18 17:09

   Εσύ βαρεμένε πληρώνεσαι με φασουλόλαδο,ζαφειρόλαδο,νταμαρόλαδο ή σπανόλαδο;

   Διαγραφή
  4. Ένας που βαρέθηκε τις ανοησίες σας ...26/7/18 19:12

   Ρε μην αποκαλυπτόσαστε τόσο εύκολα. Χάνει το ενδιαφέρον της η όλη υπόθεση ... Α! και χαιρετισμούς στα Σελήνια ...

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος26/7/18 17:54

  ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΒΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΗ ΤΟΝ ΜΑΗ.ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΟΥΛΤΑΝ;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος26/7/18 18:49

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΣΤΙΚΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΥΣΤΕΥΟΥ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΙΣ ΚΑΙ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/18 18:54

   εγω δεν το πυστεω οτι χρηματιζοντε αυτοι εχουν καθαρα χερια

   Διαγραφή
  2. Ένας που βαρέθηκε τις ανοησίες σας ...26/7/18 19:14

   Φάε λάδι κι έλα βράδυ να σου δώκω δυό στικάκια μανάρι μ' ...

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/18 19:54

   ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΕΝΟΗΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΕΖΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΜΕΣΑ

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/7/18 23:43

   Πάρε και δύο τουβλάκια καλού κακού.

   Διαγραφή
 7. Ανώνυμος26/7/18 20:07

  ΑΚΟΥΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΧΡΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΗΝΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΕΣΕΙ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΣΟΙ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟ ΔΥΠΛΑΣΕΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ένας που βαρέθηκε τις ανοησίες σας ...26/7/18 22:11

  Όχι δυπλάσειο, δυσπλάσειο, όπως ο εγκέφαλος σου. Ρε αντε μαθε ελληνικα πρωτα που θες να σχολιαζεις κιολας ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26/7/18 23:46

   Ένα τουβλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο,
   δύο τουβλάκια είναι λίγο πολύ λίγο,
   τρία τουβλάκια είναι λίγο πολύ λίγο,
   δώσε μου τέσσερα να σ'αγαπώ....

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/18 01:55

   Με πόσα τούβλα, στο κεφάλι όμως, θα τραγουδάς: Δεν ξανακάνω φυλακή με τον Καπετανάκη ... ;;; (όχι τον Γρηγόρη, τον άλλον του τραγουδιού, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, γιατί έτοιμοι είσαστε).

   Διαγραφή

Tο Salamina-Press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.