Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Με τον αρχηγό του πολεμικού ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου συναντήθηκε ο αρχηγός ΓΕΝ

Ο αρχηγός του πολεμικού ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου (First Sea Lord) ναύαρχος Σερ Φίλιπ Τζόουνς, πραγματοποίησε από 25 έως 26/7 επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση του αρχηγού ΓΕΝ, αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ. 

-->


Στην συνάντησή τους στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού οι δύο αρχηγοί συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και διμερούς συνεργασίας και ο ναύαρχος Τζόουνς ενημερώθηκε γα τις δραστηριότητες του πολεμικού ναυτικού.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του, ο ναύαρχος Τζόουνς επισκέφθηκε το Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ελέγχου Βλαβών του Κέντρου Εκπαίδευσης ΠΑΛΑΣΚΑΣ.


Τέλος, μετέβη στο αρχηγείο στόλου στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου συναντήθηκε με τον αρχηγό στόλου αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες του αρχηγείου στόλου, ξεναγήθηκε στον προσομοιωτή υποβρυχίων και επισκέφθηκε πολεμικά πλοία.

1 σχόλιο:

Tο Salamina-Press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.