ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΝ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος απέστειλε την κάτωθι ευχαριστήριο επιστολή στον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχο ΠΝ κ. Νικόλαο Τσούνη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου Αγκιστρίου σχετικά με τον ανεφοδιασμό του νησιού με νερό :

-->
«Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ,
Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα του Δήμου Αγκιστρίου για τον ανεφοδιασμό του νησιού με νερό, το οποίο το έχει τόσο πολύ ανάγκη ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, οπότε ο πληθυσμός δεκαπλασιάζεται.
Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διοικητή Ν.Σ. Αρχιπλοίαρχο κ. Κ. Κολοκούρης, τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των Υ/Φ «Δοϊράνη» και «Κερκίνη».
Το νερό είναι το βασικότερο αγαθό της ζωής και δυστυχώς το Αγκίστρι στερείται αυτού του πόρου.
Αντιλαμβάνεστε το πόσο πολύτιμη είναι η προσφορά του Πολεμικού Ναυτικού και η δική σας προσωπικά στη δύσκολη αυτή κατάσταση που αντιμετωπίζει το νησί του Αγκιστρίου.
Το Πολεμικό Ναυτικό, πέραν της αποτρεπτικής του ισχύος, με την άρτια εκπαίδευση, οργάνωση, δημιουργεί υψηλό φρόνημα εμπιστοσύνης, στέκοντας δίπλα στους νησιώτες μας που τόσο το έχουν ανάγκη.
Είσαστε ένα άξιος συνεχιστής της Ιστορίας και της Παράδοσης του Πολεμικού μας Ναυτικού.
Καλή επιτυχία στο σπουδαίο έργο που επιτελείτε για την Πατρίδα και το Πολεμικό Ναυτικό.»