Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Λάρισα: Στην τελική ευθεία για την έλευση του σκηνώματος

Ανακοίνωση για την έλευση του σκηνώματος του μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης Κύρου Ιγνατίου δεν έχουμε ακόμη.  Η Larissanet επικοινώνησε με στενό συνεργάτη μακαριστού Μητροπολίτη ο οποίος τόνισε ότι μάλλον βρισκόμαστε στο τέλος των διατυπώσεων και των διαδικασιών για την έλευση του σκηνώματος στη Λάρισα. Άνθρωποι της Μητρόπολης πήραν τα χαρτιά από την Πρεσβεία της περιοχής στις ΗΠΑ και τρέχουν τις τελικές διαδικασίες.

-->


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν αναμένεται να έχουμε κάτι νεότερο πριν από την ερχόμενη Τρίτη. Αν σε αυτό συνυπολογίσουμε και το ταξίδι μιας ημέρας που απαιτείται με το αεροπλάνο,φαίνεται ότι το σκήνωμα θα έρθει στη πόλη πιθανότατα πριν από τα τέλη της εβδομάδος οδικώς από την Θεσσαλονίκη όπου θα αφιχθεί με το αεροσκάφος.

Ο Τοποτηρητής της Μητροπόλεως, Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος θα ορίσει το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί. Πάντως αναμένεται να υπάρξει διήμερο λαϊκό προσκύνημα και στην συνέχεια θα γίνει η Εξόδιος ακολουθία.

2 σχόλια:

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.