Δήμαρχος Σαλαμίνας: Θλίψη και οδύνη για τους άδικους θανάτους

Η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Παπαθανασίου – Νάννου, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου:

--> “Μόνο θλίψη και οδύνη μπορεί να νοιώσει κανείς για τόσους, τραγικούς και άδικους θανάτους, που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των νεκρών, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση μας στους εγκαυματίες, τους τραυματίες και τους πυροπαθείς από τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική. Ήδη, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου μας, προχωράμε στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σαν ελάχιστη βοήθεια στους πυροπαθείς.

Τώρα είναι η ώρα της περισυλλογής και της αλληλεγγύης”.

Ο Δήμος Σαλαμίνας στέκεται στο πλευρό των χειμαζομένων κατοίκων των πληγεισών περιοχών και συγκεντρώνει στην αίθουσα Μπόγρη του Δημαρχείου, την Τετάρτη από τις 09:00 έως τις 12:00, υπό την εποπτεία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών Νίκου Αγαπίου, τρόφιμα. Τα πλέον απαραίτητα είναι αυτά που διατηρούνται εκτός ψυγείου και είναι έτοιμα για κατανάλωση (κονσέρβες, μπισκότα, φρυγανιές, γάλατα εβαπορέ κ.λπ.), εμφιαλωμένα νερά και χυμοί.