Καλά, εσύ άργησες πολύ!


Με ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Δήμαρχος Σαλαμίνας καλεί όλους τους δημότες να στείλουν σε email  παράπονα υποδείξεις, σχόλια και προτάσεις. Το ενδιαφέρον είναι ότι καλεί τους πάντες "καθώς η εκλεγμένη Δημοτική Αρχή είναι για όλους, ανεξαρτήτως αντιλήψεων".

4 χρόνια μετά την εκλογή της στο Δημαρχιακό θώκο και αποκλείοντας ανθρώπους που επί χρόνια πρόσφεραν, μόνο και μόνο επειδή δεν την υποστήριξαν κατά την εκλογή της, έρχεται τώρα ένα χρόνο πριν τις εκλογές να κάνει άνοιγμα προς τους πάντες!

-->

Δημιουργώντας αυτή τη χρονική στιγμή το email: kontastodhmothsocial@gmail.com για τα παράπονα και τις υποδείξεις των δημοτών δείχνει αφενός την καθυστέρηση και αφετέρου την υποκρισία του όλου εγχειρήματος.

Διαβάστε παρακάτω το κάλεσμα της Δημάρχου Σαλαμίνας:

"Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες αλλά και φίλες και φίλοι κάτοικοι της Σαλαμίνας, έχοντας “ευήκοον ους” για όλους, καθώς η εκλεγμένη Δημοτική Αρχή είναι για όλους, ανεξαρτήτως αντιλήψεων, σας παρακαλούμε ότι, παράπονα, υποδείξεις, σχόλια και προτάσεις έχετε, να μας τα στέλνετε στο email: kontastodhmothsocial@gmail.com
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ"