Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

Απαγόρευση κυνηγιού σε περιοχή της Σαλαμίνας για 5 χρόνια

Στην απαγόρευση του κυνηγιού για πέντε (5) χρόνια (μέχρι την 31-7-2023), σε έκταση συνολικού εμβαδού 1.450 στρ. (χιλίων τετρακοσίων πενήντα στρεμμάτων), στις περιοχές «Κανάκια – Θυνιό» νήσου Σαλαμίνας προχώρησε το Δασαρχείο Πειραιά.
-->
Τα όρια της περιοχής απαγόρευσης του κυνηγιού απεικονίζονται σε απόσπασμα πρόσφατου ορθοφωτοχάρτη που συνοδεύει τη σχετική απόφαση και περιγράφονται ως εξής:
«Από την περιοχή Κανάκια και ανατολικά ακολουθεί τον χωματόδρομο που κατευθύνεται βόρεια προς την τοποθεσία Θυμαράκια, συνεχίζει στον δρόμο προς τα αριστερά με κατεύθυνση τον Κάβο Πετρίτη μέχρι τις ιχθυοκαλλιέργειες στο τέλος του δρόμου. Κατόπιν, από τις ιχθυοκαλλιέργειες, με πορεία προς τα αριστερά, ακολουθεί την ακτογραμμή φτάνοντας στην περιοχή Κανάκια από όπου ξεκίνησε.»

δείτε εδώ τη σχετική απόφασηπηγή

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/8/18 23:38

    Δηλαδή,θα πληρώνουμε τοπική αδεια,αλλά δεν θα μπορουμε να κυνηγήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο Salamina-Press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.