Κανονικά θα γίνει η εμποροπανήγυρις στη Φανερωμένη

Από το Γραφείο της Δημάρχου Σαλαμίνας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Για να δοθεί τέλος στις σπερμολογίες, που ορισμένοι ανεύθυνοι ψευδολόγοι διαδίδουν κατά κόρον τις τελευταίες μέρες στο νησί, εξυπηρετώντας προφανώς πολιτικάντικα συμφέροντα του αισχίστου είδους, ανακοινώνεται από την Δήμαρχο Σαλαμίνας Ισιδώρα Παπαθανασίου Νάννου, ότι η εμποροπανήγυρις, που διενεργείται κάθε χρόνο με αφορμή τον θρησκευτικό εορτασμό της Μονής Φανερωμένης, θα διεξαχθεί κανονικά, όπως άλλωστε έγινε και την προηγούμενη χρονιά.

--> Ήδη το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Σαλαμίνας, δέχεται και διεκπεραιώνει αιτήσεις ώστε να εφοδιαστούν οι, συμμετέχοντες στην εμποροπανήγυρη, πλανόδιοι έμποροι με τις κατά νόμον άδειες.

Είναι αυτονόητο ότι κατά τη διενέργεια της εμποροπανήγυρης θα τηρηθούν αυστηρά, όπου εμπλέκεται και είναι υπεύθυνος ο Δήμος Σαλαμίνας, όλες οι προβλεπόμενες διατάξεις ασφαλείας και σε ότι αφορά την πυρασφάλεια και σε ότι αφορά τη φυσική ασφάλεια των επισκεπτών, των προσκυνητών και βεβαίως των εμπόρων που θα πάρουν μέρος στην οργάνωση.

Άλλωστε τα μέτρα ασφαλείας που επιβάλλονται από τους νόμους του Ελληνικού Κράτους για τις εκδηλώσεις αυτές, προβλέπονται στις πάγιες πυροσβεστικές και αστυνομικές  διατάξεις και ο Δήμος Σαλαμίνας τις εφαρμόζει πάντοτε όπου δει.

Οτιδήποτε άλλο, περί της μη τελέσεως της εμποροπανήγύρης ή περί των προθέσεων του Δήμου Σαλαμίνας να εμποδίσει την διενέργεια της, ανήκουν στην σφαίρα του ασύστολου ψεύδους και διαδίδεται εκ του πονηρού.

Σαλαμίνα 17/08/18

Γραφείο Δημάρχου