Επιχείρηση “σκούπα” στη Σαλαμίνα-φώτο

Αστυνομική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας πραγματοποιήθηκε σήμερα, από τις επτά το πρωί, σε πολλές περιοχές της Σαλαμίνας, από δυνάμεις της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Ασφάλειας και του
-->
Λιμενικού Σώματος, που κατέφθασαν για το σκοπό αυτό στο νησί, ύστερα από τα εντονότατα διαβήματα της Δημάρχου Σαλαμίνας Ισιδώρας Παπαθανασίου – Νάννου προς τους αρμοδίους.
Τις εντονότατες πιέσεις άσκησε η Δήμαρχος προς τις ηγεσίες της Αστυνομίας και του Λιμενικού, αλλά και προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, μετά από τα πολλαπλά κρούσματα παραβατικότητας που σημειώθηκαν στη Σαλαμίνα τον τελευταίο καιρό.
Έγιναν έλεγχοι προσώπων, τροχονομικοί έλεγχοι και έρευνες στο Αιάντειο, στα Βασιλικά, στο κέντρο, στο Βουρκάρι, στα Παλούκια και αλλού. Αναλυτική ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης, θα εκδώσει αργότερα σήμερα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Η Δήμαρχος τόνισε ότι θα συνεχίζει να πιέζει προς πάσα κατεύθυνση, ώστε η αστυνομική επιχείρηση να γίνεται τακτικά για την αποτροπή των παραβατικών πράξεων στο νησί.