Ποιος καλύπτει την πλαστογραφία στο ΑΚΟΙΚΟΠ Σαλαμίνας;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του mellon.gr:

Είχαμε αποκαλύψει την μεγάλη πλαστογραφία που έγινε στο ΑΚΟΙΚΟΠ, του Δήμου Σαλαμίνας ( είναι ΝΠΔΔ), στην επιτροπή παραλαβής προμηθειών. Η Δήμαρχος Σαλαμίνας μας είχε στείλει επιστολή – απάντηση που ψέλλιζε διάφορα άσχετα με το δημοσίευμα μας, ουσιαστικά διαψεύδοντας το.

-->


Σήμερα το mellon.gr έχοντας στην κατοχή του ολόκληρο τον φάκελο, ρωτάει την Δήμαρχο Σαλαμίνας Ρούλα Νάνου και κάθε άλλο υπεύθυνο, τι έχει γίνει με την υπόθεση αυτή.
Ρωτάμε τι κατάληξη είχε η αναφορά της υπαλλήλου Αικατερίνης Καραβάνα που πλαστογράφησαν την υπογραφή της.(Αρ.Πρωτ.αναφοράς 23396/11.10.2017). Με δεδομένο ότι η απάντηση της Προϊσταμένης της Ταμειακής Υπηρεσίας, Ελευθερίας Βενετσάνου, στην Αικατερίνη Καραβάνα, (Αρ.Πρωτ. απάντησης 23367), γράφει μεταξύ των άλλων:» Μετά τον έλεγχο των χρηματικών ενταλμάτων του ΑΚΟΙΚΟΠ, που είναι προς πληρωμή, διαπιστώθηκε ότι οι υπογραφές στα πρωτόκολλα προμηθειών και πρωτόκολλα παραλαβής εργασιών, που αφορούν το όνομα σας, δεν έχουν υπογραφεί από εσάς….«, ξαναρωτάμε την Δήμαρχο Σαλαμίνας να μας ενημερώσει ποια είναι η εξέλιξη της υπόθεσης αυτής;
Την έστειλε στον Εισαγγελέα η την κοιμίζει στο συρτάρι της;
(Αληθεύει ότι  η Νάνου προσέλαβε με δίμηνο σύμβαση στο Δήμο Σαλαμίνας την κόρη της Προϊσταμένης Προσωπικού, που διενήργησε την πρώτη ΕΔΕ – κόλαφος για το ΑΚΟΙΚΟΠ και μετά την πρόληψη η Δήμαρχος ζητάει νέα ΕΔΕ; Είναι αλήθεια ή συκοφαντίες όλα αυτά;)