Έργο οδοποιίας στο Πέραμα από την Περιφέρεια Αττικής

Με στόχο την αναβάθμιση βασικών υποδομών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών στον Δήμο Περάματος, η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί ακόμα ένα έργο ύψους 450.000 ευρώ με ΦΠΑ.

--> Συγκεκριμένα, μετά από την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου και του Δημάρχου Περάματος, Γιάννη Λαγουδάκη, ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση του έργου διαμόρφωσης – κατασκευής του κόμβου στη συμβολή των οδών Αγίων Πάντων – Αρεοπόλεως και Ταξιαρχών στο Άνω Πέραμα με γνώμονα τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην εν λόγω περιοχή, καθώς και την εφαρμογή του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου.

Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει:
-διαμόρφωση του κόμβου σε τμήμα της οδού Αρεοπόλεως μήκους περίπου 70 μέτρων δυτικά της οδού Ταξιαρχών και σε τμήμα της οδού Αγίων Πάντων μήκους περίπου 80 μέτρων από τη συμβολή της με την οδό Αρεοπόλεως, καθώς και προσαρμογές των συγκεκριμένων τμημάτων με την υφιστάμενη κατάσταση.
-εργασίες οδοποιίας (εκσκαφές, καθαιρέσεις τοίχων και κατασκευών από σκυρόδεμα, οδοστρωσία κ.λπ.) και υδραυλικές εργασίες (ανακατασκευή υπάρχοντος αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων και συνδέσεων).