«Αγγαρεία κάνω. Ποινή εκτίω!»

Τη φράση του Βύρωνα Πολύδωρα «Αγγαρεία κάνω. Ποινή εκτίω!» θυμήθηκα αυτές τις ημέρες παρακολουθώντας τον τρόπο που χειρίστηκε η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ρούλα Νάννου τον φετινό Εορτασμό της 17ης Νοεμβρίου. 

Με μία ανακοίνωση στο site του Δήμου μόνο μία ημέρα πριν την εκδήλωση και χωρίς να την κοινοποιήσει πουθενά στον ηλεκτρονικό τύπο του νησιού η Δήμαρχος Σαλαμίνας ήταν σαν να "έκρυψε" τη συγκεκριμένη εκδήλωση. 

-->

Τόσο στον "λαλίστατο" προσωπικό της λογαριασμό στο facebook όσο και στων συνεργατών της ο Εορτασμός του Πολυτεχνείου δεν υπάρχει ούτε πριν αλλά ούτε και μετά την εκδήλωση, με μοναδική εξαίρεση το λογαριασμό του Κωνσταντίνου Μαριδάκη.

Βλέποντας την κοινή ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και των Δημάρχων Πειραιά, Νίκαιας- Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Περάματος (εδώ) με μοναδική απούσα τη Δήμαρχο Σαλαμίνας η οποία δεν κρύβει πλέον τη συμπάθεια-ανοχή στη Χρυσή Αυγή (διαβάστε εδώ και εδώ) έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτό έγινε εσκεμμένα  απλά για να μην "σπάσει τα αυγά" με τους "νεοναζί" και νοσταλγούς της Χούντας επειδή πλησιάζουν οι εκλογές. 

Η Δήμαρχος Σαλαμίνας φάνηκε να είναι εγκλωβισμένη καθώς παρευρέθηκε σε έναν εορτασμό που μάλλον δεν πιστεύει (οι λιγοστές φώτο της εκδήλωσης μαρτυρούν τη διάθεσή της).

Μεγάλη όμως ευθύνη έχουν και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοί της οι οποίοι έλαμψαν με την απουσία τους, με εξαίρεση τον Θανάση Μακρή.

Φαίνεται όλοι θέλουν να "ψαρέψουν" από το 11.66% της Χρυσής Αυγής...

και όλοι με τον τρόπο τους βοηθούν στην «εκκόλαψη του αυγού του φιδιού»







Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό λογαριασμό στο facebook της κας Θεώνης Μούλτου, μαέστρου της παιδικής χορωδίας των εκπαιδευτηρίων Ηλιάδη, της μόνης που κοινοποίησε τόσο την πρόσκληση της εκδήλωσης όσο και τις φωτογραφίες μετά.

π.