Ανώτερος ο Αμπελακιακός νίκησε έστω και δύσκολα

Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρει πάση θυσία και το πήρε. Ο Αμπελακιακός ήταν ανώτερος της Παλαιόχωρας καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και το απέδειξε αρκετά νωρίς μόλις στο 26’ όταν ο Χαλούλος πέτυχε ίσως ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουμε δει φέτος όταν μετά από σέντρα σουτ η μπάλα συμμάχησε με τον δυνατό αέρα που φύσαγε και κατέληξε στο αριστερό γάμα του της εστίας των φιλοξενούμενων. 
-->

Οι παίκτες του Αγγελάκη πίεσαν και είχαν κάποιες ευκαιρίες με σουτ των Λέκκα και Ράπτη έξω απ’ την μεγάλη περιοχή δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά του αντίπαλου γκολκίπερ. 


Στην επανάληψη και ενώ η ομάδα μας έδειχνε πως είχε το πάνω χέρι ύστερα από αντεπίθεση και αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στην άμυνα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων με την ισοφάριση να είναι γεγονός στο 70'.
Η ενίσχυση ήρθε από τον πάγκο όταν πέρασαν οι Σγούρδας και Κοκλιώτης στην μεσαία γραμμή. 
Οι δύο ποδοσφαιριστές του Αμπελακιακού αυτομάτως ανέβασαν ταχύτητα την ομάδα και κέρδισαν μπάλες με τον Κοκλιώτη να δικαιώνει πλήρως τον προπονητή του όταν στο 90’ κόπηκε αντικανονικά εντός της μεγάλης περιοχής της Παλαιόχωρας κερδίζοντας έτσι το πέναλτι. 
Την εκτέλεση από τα έντεκα βήματα ανέλαβε ο πολύ καλός μέχρι εκείνη την στιγμή Ράπτης ο οποίος χρήστηκε εν συνεχεία σκόρερ με παίκτες και προπονητικό τιμ να γίνονται ένα.


Επόμενο παιχνίδι τώρα της ομάδας μας την άλλη βδομάδα στην Κρήτη με την πρωτοπόρο Ιεράπετρα.





Σημ.:
Να ευχηθούμε περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Παλαιόχωρας που τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί γόνατο στο δεύτερο ημίχρονο, ύστερα από διεκδίκηση στον αέρα.