Ενημερωτική συγκέντρωση στο Viento Café, Κυριακή 16-12-2018 στις 11:00 το πρωί για την τακτοποίηση αυθαιρέτων σε οικιστικές πυκνώσεις


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ
 ΣΤΟ VIENTO CAFE (ΠΡΩΗΝ FLAMINGO)
 ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΕ ΟΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΥΚΝΩΣΕΙΣ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΔΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
30 χρόνια χρειάστηκε να περάσουν , χρόνια ταλαιπωρίας, δικαστηρίων , προστίμων που φθάνουν σήμερα το 1.5 εκατομμύρια ευρώ, για να μπορέσει η πολιτεία να προχωρήσει στην ανακούφιση των πολιτών.

-->
30 χρόνια κάτω από την Δαμόκλειο σπάθη του Δασαρχείου. Πολίτες που δεν καταπάτησαν και το λέω αυτό για να προλάβω αυτούς που μιλάνε για καταπατητές. Οικισμοί διαμορφωμένοι σήμερα με δίκτυα κοινής ωφέλειας, με δρόμους με συγκοινωνία και όμως αυτόν τον κόσμο τον ήθελαν όμηρο.
Το Νομοσχέδιο για το οποίο μιλούσαμε πριν από μήνες για την διαχείριση των οικιστικών πυκνώσεων και πριν λίγες μέρες αναγγείλαμε ότι έρχεται , επί τέλους ήρθε.
Είναι ένα νομοσχέδιο που ανακουφίζει τους πολίτες , τους δίνει το δικαίωμα σε αυτούς που βρίσκονται εντός οικιστικής πύκνωσης να προχωρήσουν στην τακτοποίηση του αυθαιρέτου κτίσματος , σταματά τα πρόστιμα και διαγράφει όσα από αυτά έχουν επιβληθεί.
Είναι ένα νομοσχέδιο ανακούφισης. Ανακαλούνται οι κατεδαφίσεις ενώ «….το δασαρχείο οφείλει να ενημερώσει τις οικίες φορολογικές αρχές για την ανάκληση των διοικητικών μέτρων ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ»
Επίσης «….Κτίρια και οι συνοδεύουσες αυτά κατασκευές , οι οποίες έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση του παρόντος νόμου, επιτρέπεται να συνδέονται με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας…..» Το αναφέρω αυτό γιατί 75 συμπολίτες μας κατδικάστηκαν πρωτόδικα γιατί συνδέθηκαν με την ΔΕΗ. Όσοι ήσαν στο δικαστήριο με άκουσαν που εκλιπαρούσα τους δικαστές , ότι έρχεται Νομοσχέδιο που λύνει το πρόβλημα και να αναστείλει τη διαδικασία. Υπάρχουν λεπτομέρειες και προϋποθέσεις τις αποίες θα αναλύσουμε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωϊ στο αναψυκτήριο Flamingo έναντι Δημαρχείου. Εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος θα λύσει απορίες που πιθανόν να υπάρχουν.
Από την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου αρχίζουμε επαφές με όλα τα κόμματα για να ζητήσουμε την στήριξη του Νομοσχεδίου και την βελτίωση όπου χρειάζεται.
Για το θέμα αυτό θα υπάρχει συνεχής και καθημερινή ενημέρωση για οτιδήποτε νεότερο.
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 11 θα είμαστε όλοι στο Flamingo
Για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε για την συγκέντρωση ή ερωτήσεις που έχετε να κάνετε το τηλέφωνο μου είναι γνωστό και το επαναλαμβάνω 6973959584.

πηγή: enotitakaidrasi.blogspot.com