Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα κορασίδων βόλεϊ του Τελαμώνα

Μοναδικές στιγμές ζήσαμε χθες στο κλειστό γήπεδο Μοσχάτου, σε ένα τελικό Πρωταθλήματος που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η γηπεδούχος ομάδα του Εθνικού και κερδισμένοι ήταν όλοι οι συμμετέχοντες!
-->


 Η ομάδα Κορασίδων Α’ του Τελαμώνα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και κατοχύρωσε την άνοδο στην Α’ κατηγορία και τη συμμετοχή στο Final 8, στο οποίο συμμετέχουν οι 8 καλύτερες ομάδες από τις τρεις κατηγορίες της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.. Η κατάκτηση αυτή αποτελεί όχι μόνο τη μεγαλύτερη επιτυχία ομάδας βόλεϊ του συλλόγου μας, αλλά και όλων των ομάδων του νησιού μας τα τελευταία χρόνια!
  Μια επιτυχία μοναδική, που ήρθε ως αποτέλεσμα μιας συστηματικής και οργανωμένης προσπάθειας που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ εδώ και χρόνια, καθώς η ομάδα βασίζεται αποκλειστικά σε παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και όχι σε μεταγραφές. Τα θεμέλια τέθηκαν την περσινή σεζόν, όταν φτάσαμε ως το χάλκινο μετάλλιο, αλλά ατυχείς συγκυρίες δε μας επέτρεψαν να ανέβουμε κατηγορία. Ανάμεσα σ’ αυτές τις άξιες αθλήτριες, όπως η Πηνελόπη Μυλωνά και η Έλενα Μίλλη, ήταν και η αδικοχαμένη Εύα Πετροχείλου, στην οποία και αφιερώνεται αυτή η άνοδος! Η ίδια, εξάλλου, τερματίζοντας πέρσι, λόγω ηλικίας, την παρουσία της στην ομάδα των κορασίδων α’ την είχε ευχηθεί από καρδιάς στις συναθλήτριές της!
   Την παρακαταθήκη αυτή αξιοποίησαν οι φετινές παίκτριες που κυνήγησαν το όνειρο με πάθος και αποφασιστικότητα και τα κατάφεραν παίζοντας, ακόμη κι όταν ήταν τραυματισμένες και άρρωστες, καθώς δεν είχαμε κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών. Ο ανταγωνισμός υπήρξε σκληρός, και όμως εμείς καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την άνοδο τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, επιτυγχάνοντας 19 νίκες σε 22 αγώνες, νικώντας ιστορικές ομάδες του χώρου, όπως είναι το Μοσχάτο, η Άρτεμις Κορυδαλλού, η Πετρούπολη, ο Μίλωνας κ.α. Για τη συνέχεια αυτών των επιτυχιών μας κάνει να αισιοδοξούμε και η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τις κορασίδες Γ΄ που αποτελούν τη μικρότερη ηλικιακά ομάδα μας.
  Ιδιαίτερη μνεία χρειάζεται να γίνει στην προπονήτρια της ομάδας κ. Κατερίνα Νάννου, στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο για την πολύμοχθη προσπάθειά της και την αποδεδειγμένη τεχνική της κατάρτιση, αλλά και για το ήθος και την αξιοπρέπειά της! Συσπείρωσε γύρω της τις αθλήτριες, δούλεψε μαζί τους τα τρία τελευταία χρόνια, πέτυχε την αλματώδη εξέλιξη της ομάδας και όλες μαζί, μια μεγάλη παρέα ενωμένη και αποτελεσματική, πέτυχαν τον κοινό στόχο!
   Συμπαραστάτες και αρωγούς  είχαμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τους γονείς των αθλητριών, οι οποίοι μαζί με όλους τους υποστηρικτές της ομάδας δημιούργησαν χθες μια φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ενθαρρύνοντας ως το τελευταίο λεπτό τις παίκτριες και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το πάθος και την ευπρέπειά τους.
Συγχαρητήρια σε όλες για όσα έχετε καταφέρει και πολλές ευχές για πολλές ακόμη και μεγαλύτερες επιτυχίες!

ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ (Κόουτς: Κατερίνα Νάννου)
Σύνθεση ομάδας:

Βασική 7άδα.
Λογοθέτη Κατερίνα (10) Ακραία (Αρχηγός)
Βιλλιώτη Μυρτώ (2) Ακραία 
Παπαδημητρίου Ειρήνη (4) Πασαδόρος
Βιλλιώτη Ελένη (11) Διαγώνιος
Παπαδημητρίου Κλαίρη (20) Κεντρική
Βιλλιώτη Θάνεια  (5) Κεντρική
Γεωργαντοπούλου Ειρήνη (15) (Λίμπερο)

Αναπληρωματικές:
Πάλλη Νικολέττα (18) (Λίμπερο)
Παπαδημητρίου Σοφία (16)
Ψαρρά Διαλεκτή (3)
Ψαρρά Κωνσταντίνα (6)
Χατζηχρήστου Ειρήνη (14)