Η ΚΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ καταγγέλλει την παρουσία των ναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου

Την παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σαλαμίνας, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, καταγγέλλει η ΚΟΒ Σαλαμίνας του ΚΚΕ. Καταγγέλλει επίσης την τραμπούκικη επίθεση ενάντια σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ που αντέδρασαν στην παρουσία των φασιστών δολοφόνων.
Η δημοτική αρχή Σαλαμίνας έδωσε επίσημο βήμα στον υπόδικο βουλευτή της εγκληματικής Χρυσής Αυγής Γ. Λαγό, για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις και τη μαθητική


-->

παρέλαση. Μπροστά στη θέα ενός ναζιστή βουλευτή να καταθέτει στεφάνι, υπήρξαν αποδοκιμασίες και αντιδράσεις από τους συγκεντρωμένους. Όσοι αντέδρασαν στην παρουσία των χρυσαυγιτών, δέχθηκαν προπηλακισμούς και άλλες προκλήσεις από τους θρασύδειλους που συνόδευαν τον Γ. Λαγό.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΚΟΒ Σαλαμίνας:
«Καταγγέλλουμε την παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σαλαμίνας για την επέτειο της 25ης Μάρτη,  καθώς και την τραμπούκικη επίθεση ενάντια σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, που δεν δέχονται την παρουσία των φασιστών δολοφόνων  της εγκληματικής αυτής οργάνωσης. 
Ο λαός της Σαλαμίνας, η εργατική τάξη δεν θα επιτρέψει στους φασίστες της Χρυσής Αυγής να διασπείρουν το δηλητήριό τους.  Σε κάθε τους βήμα, σε κάθε προσπάθεια να δηλητηριάσουν το λαό και τη νεολαία θα βρίσκουν απέναντί τους το εργατικό κίνημα.  
Όση και αν είναι η στήριξη της Χρυσής Αυγής από τις δημοτικές αρχές, από το σύστημα που σήμερα εκμεταλλεύεται το λαό, ο φασισμός  δεν θα βρει έδαφος να πατήσει.  
Με το ΚΚΕ, αυτός είναι ο δρόμος για να ηττηθεί το σύστημα που γεννά το φασισμό, τη φτώχεια και την εξαθλίωση.  Στις επερχόμενες κάλπες ρίξε στα Τάρταρα τη Χρυσή Αυγή και τα υπόλοιπα κόμματα του κεφαλαίου. Ψήφισε ΚΚΕ».
ΚΟΒ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ του ΚΚΕ

Υποψήφια Δήμαρχος
Μαρία Παπαελευθερίου