Με πικρία αποχαιρετά τη Γ' Εθνική ο Αμπελακιακός (δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα)

Μεγάλη νίκη πήρε ο ΟΦΙ στην Σαλαμίνα επικρατώντας με 0-2 του Αμπελακιακού, με την ομάδα από τη Σαλαμίνα να υποβιβάζεται και μαθηματικά.
Πολλά τα παράπονα από τη διαιτητή Βεργέτη έχει ο Αμπελακιακός που όπως αναφέρει στην επίσημη σελίδα του στο facebook: "Ένας διαιτητής λίγος για την περίσταση και ένας βοηθός εκτός τόπου και χρόνου που στο πρώτο ημίχρονο ήταν διακοσμητικό στοιχείο".

-->


Στο 80′ συγκεκριμένα έφυγε ο Λέκκας από δεξιά και ο α’ βοηθός Δημήτρης Βεργέτης σήκωσε τη σημαία με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο πάγκος των γηπεδούχων. Αφού σημειώθηκε σύρραξη, ακολούθησαν σπρωξίματα μεταξύ παικτών και αποβλήθηκαν οι Μούτσα ( είχε αντικατασταθεί) για τον ΟΦΙ και Κοκλιώτης για τον Αμπελακιακός.
Στο 22′ έγινε το 0-1 όταν ο Μηνάς έκανε τη σέντρα και ο Βιγιαφάνες με κεφαλιά νίκησε τον Καρνέση.
Στο 44 ο Ντάφλας είδε το φάουλ που εκτέλεσε να αποκρούεται από τον Πρίφτη.
Στο 68 ο Λέκκας σούταρε μόλις άουτ, με την Ιεράπετρα να απειλεί με τη σειρά της.
Μετά τη σύρραξη στο 90+4 ο Βασίλης Βογιατζής με σουτ έκανε το 0-2
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ (Τάκης Αγγελάκης) Καρνέσης, Ζώτο (78′ Μαούνης), Λιάτος, Καμπούρης, Χαλούλος, Κοφσανίδης, Σγούρδας (53′ Λίτσι), Ντάφλας (53′ Κοκλιώτης), Κανελλόπουλος, Λέκας, Σταφσουλάι (66′ Σαρηγιάννης)

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος) Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Τζελέπης, Πότσι, Μούτσα (77′ Μαρτσάκης), Χύσι, Μηνάς (90+1 Βογιατζής), Βιγιαφάνες (63′ Καραγιάννης), Κορέτα (85′ Πυθαρούλης), Μπάμπης.