Ο Τελαμών στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Ναυπάκτου

Κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια άκρως πετυχημένη αγωνιστική χρονιά, η ομάδα Κορασίδων του συλλόγου μας συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Ναυπάκτου 28-30 Ιουνίου 2019, που πραγματοποιείται  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Ναυπακτίας.

-->

Θεωρούμε αυτή τη συμμετοχή αντάξιο επιστέγασμα των κόπων και των προσπαθειών των αθλητριών μας. Δίνει τη δυνατότητα στις αθλήτριες να συναγωνιστούν με αξιόμαχες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, αποκτώντας έτσι πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες. Ταυτόχρονα, προπονήτριες και παράγοντες έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να έρθουν σε επαφή με μια νέα οπτική οργάνωσης και εξέλιξης της ομάδας. Το πιο σημαντικό από όλα όμως για μας είναι ότι όλοι θα έρθουμε σε προσωπική επαφή με τα μέλη των αθλητικών αποστολών, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους και δημιουργεί ευκαιρίες για γόνιμες φιλίες.
  Ο σύλλογος μας, λοιπόν, θεωρώντας πολύ σημαντική την ευγενή άμιλλα, αλλά και την επαφή με διαφορετικές κουλτούρες της Ευρώπης και εξίσου σημαντική την προβολή του νησιού μας και της αθλητικής του παράδοσης, συμμετέχει σε αυτή τη διεθνή συνάντηση και προσδοκά να γίνει αυτή το εφαλτήριο και για άλλες ανάλογες δράσεις