Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019

20η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67, του Ν. 3852/2010, να σας καλέσω σε ΤΑΚΤΙΚΗ Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 16ην ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, ημέρα ΤΡΙΤΗ ώρα 19.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απoφάσεων στα παρακάτω θέματα:

-->
 1.- Έγκριση εγχειριδίου διαδικασιών ΕΣΠΑ.

 2.- Πρόσληψη Προσωπικού για την κάλυψη κατεπειγουσών ή εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 3μηνης διάρκειας για θέματα πυρασφάλειας.

 3.- Αναγνώριση οφειλής προς τους εργαζομένους του Δήμου που αφορά χρόνιο αίτημα των δικαιούχων για την αποτίμηση και απόδοση σε χρήμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας και του γάλακτος παρελθόντων ετών, τα οποία δεν τους έχουν χορηγηθεί.

 4.- Έκθεση Εσόδων Εξόδων Α΄τριμήνου 2019.

 5.- Εξουσιοδότηση Δημάρχου Σαλαμίνας για υπογραφή συμβολαίου προσκύρωσης Δημ. Έκτασης στην περιοχή Ξένο στο Ο.Τ. 390 στον κ. Αλεξέλη Βασίλειο.

 6.- Διαγραφή από χρηματικούς καταλόγους, λόγω πολεοδομικών προστίμων.

 7.- Διαγραφή από χρηματικούς καταλόγους.

 8.- Διορθώσεις Λογαριασμών ύδρευσης .

 9.- Διορθώσεις Λογαριασμών ύδρευσης από υπερκαταναλώσεις.

 10.- Συζήτηση του θέματος που αφορά διαμαρτυρία κατοίκων για την αποκομιδή εξωοικιακών απορριμμάτων, κατόπιν αιτήματος της Δ.Σ. κας Παπαελευθερίου Μαρίας .


 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/7/19 00:12

    Εκεί στην πλατεία του μποσκου τι γίνετε με τους κάδους, εθεάθη νέο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος να τους αλλάζει θέση επειδή τον ενοχλούσαν και ακόμα δεν έχουν αναλάβει αρμοδιότητες, από νωρίς στην δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο Salamina-Press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.