Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019

Έκτακτο Δ. Συμβούλιο ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση για το θέμα των σκουπιδιών

  
Με αφορμή το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών ιδίως τους μήνες αυτούς με τις υψηλές θερμοκρασίες και τους κινδύνους που ελλοχεύουν η Λαϊκή συσπείρωση καλεί τη δήμαρχο σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο

-->


Συγκεκριμένα αναφέρει:
Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί η Σαλαμίνα. Βουνά από σκουπίδια και μάλιστα κοντά σε κατοικημένες περιοχές βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία αφού τα τρωκτικά κάνουν κυριολεκτικά πάρτι και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες δημιουργούν μία βιολογική βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Κλαδιά και αγριόχορτα  στοιβαγμένα αποτελούν κίνδυνο πυρκαγιάς απειλώντας δάση, ανθρώπινες ζωές ,και περιουσίες.
Όλα  αυτά φαίνεται να αφήνουν αδιάφορη τη δημοτική αρχή της κυρίας Νάνου η οποία για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ανεπαρκής. Όμως για να μη γίνει η Σαλαμίνα το νέο Μάτι καλούμε τη δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει τώρα στην αποκομιδή των σκουπιδιών.
Ζητάμε έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο για  την επίλυση του θέματος προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα
                                       Η   Επικεφαλής και Δ.Σ
                                        Μαρία Παπαελευθερίου
                                                                                11-7-2019

13 σχόλια:

 1. Ανώνυμος14/7/19 12:41

  Καλώς τους κι ας αργήσανε. Ας φωνάξει κάποιος επιτέλους για το θέμα των σκουπιδιών. Δεν πάει άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΙΣΧΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ! Η 1η και βασική μέριμνα του νέου Δημάρχου πρέπει να είναι η καθαριότητα των δρόμων και των παραλιών της Σαλαμίνας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος14/7/19 13:31

  Γιατί υπάρχει κάτι άλλο που γίνεται και δεν το βλέπουμε?Επρεπε αμέσως μετά τις εκλογές να αναλάβει ο Παναγόπουλος.Να βάλει τάξη.Να μη μπορούν κάποιοι να βολευτούν τη τελευταία στιγμή.Αλλά έτσι έμαθαν.Από τον φτωχότερι εως τον οικονονικά στεκούμενο το τζάμπα είναι η καλύτερη αρετή που γνωρίζουν.Πως να πάει μπροστά ο τόπος.Ολα είναι χαρακτήρας,η ανυπαρξία του οποίου φωνάζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος14/7/19 14:33

  ΄Οπως βλέπεις κ. Γιώργο ο... κλήρος πέφτει σε εσένα. Κοινό αίτημα των συμπολιτών μας, η καθαριότητα. Πιστεύω ότι ΄΄ όλες οι ελπίδες εις ...σε ανατίθενται΄΄. Η 1η Σεπτεμβρίου είναι κοντά. Καλή δύναμη και είμαι σίγουρος ότι δεν θα μας διαψεύσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ,ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. όλοι οι νέοι Δήμαρχοι, σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνουν την 1η Σεπτεμβρίου ... αυτός ειναι ο Νόμος... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Δήμοι το "κλείνουν το μαγαζί"... στη Σαλαμίνα απλώς το "μαγαζί" δεν άνοιξε ... το να φωτογραφίζουν κάποιοι τους σωρούς σκουπιδιών και ν' αναρτούν τις φωτογραφίες στα τοπικά μπλογκς νομιζω ότι δεν αρκεί... Αν και ο νέος Δήμαρχος δεν μαζέψει τα σκουπίδια και δεν τοποθετήσει κάδους απορριμμάτων σε όλες τις γειτονιές και σε όλες τις περιοχές, τότε θα πρέπει να συγκεντρώσουμε στοιχεία και όλοι μαζί να τα υποβάλουμε στον Συνήγορο του Πολίτη, στην Περιφέρεια, στο αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και γιατί όχι ;;; στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας... Η συγκεκριμένη κυρία αποχωρεί χωρίς να κουνήσει ούτε την΄υστατη στιγμή το δακτυλάκι της... Ο Σεπτέμβριος είναι κοντά... τουλάχιστον, από την δική μου πλευρά, δεν θα το αφήσω αυτό το ζήτημα, θα επανέλθω... η τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων αποτελεί προτεραιότητα !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/7/19 19:39

   Η κυρία Νάννου -όπως και ο κύριος Παναγόπουλος- δεν βγήκαν με .. πραξικόπημα αλλά με την ύψιστη "δημοκρατική" διαδικασία τις εκλογές.
   Αφού λοιπόν τους ψηφίσατε τώρα αναρωτιέστε "αν και ο νέος δήμαρχος δεν.."!
   Δηλαδή με τι κριτήρια επιλέξατε την Νάννου και μετά τον Παναγόπουλο;
   Κορόιδα...

   Διαγραφή
 7. Ανώνυμος14/7/19 19:44

  όταν αρχίσουν να πέφτουν οι πρώτες μηνυσούλες και αγωγές στους υπευθύνους θα έχει ενδιαφέρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος14/7/19 23:50

  εχεισ ακουσει για μιά μάντρα α.....α

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αγαπητέ ανώνυμε 19.39 δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποιον πριν αναλάβει τα καθήκοντά του επίσημα. Ως εκ τούτου, ισχύει το "εάν δεν..." και περιμένουμε την 1η Σεπτεμβρίου...Εάν δεν δραστηριοποιηθεί και δεν ευαισθητοποιηθεί να θέσει σε προτεραιότητα την καθαριότητα και την αποκομιδή των απορριμμάτων καθώς και την ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ κάδων απορριμμάτων σε όλες τις γειτονιές και σε όλες τις περιοχές... εδώ είμαστε για ν' αντιδράσουμε... Δεν μπορούμε να επιρρίψουμε ευθύνες παρά μόνο στην κυρία που κατέχει έως 31/8/2019 την θέση του Δημάρχου και εξακολουθεί να ποιεί την νήσσαν... κοινώς να κάνει την "πάπια"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αγαπητέ ανώνυμε 19.39 δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποιον πριν αναλάβει τα καθήκοντά του επίσημα. Ως εκ τούτου, ισχύει το "εάν δεν..." και περιμένουμε την 1η Σεπτεμβρίου...Εάν δεν δραστηριοποιηθεί και δεν ευαισθητοποιηθεί να θέσει σε προτεραιότητα την καθαριότητα και την αποκομιδή των απορριμμάτων καθώς και την ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ κάδων απορριμμάτων σε όλες τις γειτονιές και σε όλες τις περιοχές... εδώ είμαστε για ν' αντιδράσουμε... Δεν μπορούμε να επιρρίψουμε ευθύνες παρά μόνο στην κυρία που κατέχει έως 31/8/2019 την θέση του Δημάρχου και εξακολουθεί να ποιεί την νήσσαν... κοινώς να κάνει την "πάπια"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/7/19 20:34

   Αν κάθε πέντε χρόνια δοκιμάζεις κι έναν καινούριο μήπως τα καταφέρει καλύτερα από τον προηγούμενο τον άχρηστο, θα περάσει η ζωή σου και μια ζωή θα είσαι το κορόιδο!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/7/19 15:20

   Η Νάννου ήταν δήμαρχος για 4 χρόνια και κατά την κρίση του λαού της Σαλαμίνας, απέτυχε γι αυτό και αντικαταστάθηκε...
   Ας πάει λοιπόν ο Λαλάκης, να δώσει τα φώτα του και τις γνώσεις του και να λύσει το πρόβλημα...

   Από τώρα, όχι από τον Σεπτέμβρη...

   Διαγραφή

Tο Salamina-Press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.