Η Κυνόσουρα αλλάζει μορφή

Με μια εξαιρετική φωτογραφία στη σελίδα του fb η "Η Σαλαμίνα από ψηλά" προαναγγέλλεται ένα έργο πνοής για το νησί μας μέσα από μια πρωτοβουλία της Δημόσιας Αρχής Λιμένων.

-->


"Ένα από τα μεγαλύτερα έργα των τελευταίων δεκαετιών στο νησί μας, πραγματοποιείται τους τελευταίους μήνες απο την Δημόσια Αρχή Λιμένων στην περιοχή του τύμβου. Ήρθε η στιγμή που επιτέλους τα 64 ναυάγια στην περιοχή θα αποτελέσουν παρελθόν. Παράλληλα με τις ανελκύσεις, τον Σεπτέμβριο η ΔΑΛ διοργανώνει καθαρισμό της ευρύτερης περιοχής απο εθελοντές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 213 137 1638 και στη δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dal.gram@yna.gov.gr."
Λίγες ημέρες πριν η ΔΑΛ είχε πραγματοποιήσει νυχτερινή αυτοψία και είχε προβεί στην εξής ανακοίνωση

Στις 20/8/2019 πραγματοποιήθηκε νυχτερινή αυτοψία της ΔΑΛ στο Νταμάρι Κυνόσουρας. Σκοπός της αυτοψίας, η οποία διενεργήθηκε στο πλαίσιο προγράμματος νυχτερινών αυτοψιών της Αρχής εντός περιοχής λιμένα Πειραιά, ήταν η προπαρασκευή των ανελκύσεων στη συγκεκριμένη περιοχή, οι οποίες προγραμματίζεται να ξεκινήσουν περί τα μέσα Σεπτεμβρίου 2ο19. Σε συνδυασμό με τον εθελοντικό καθαρισμό της περιοχής, η ΔΑΛ προετοιμάζει μικρές παρεμβάσεις στο χώρο, οι οποίες θα θέσουν τέρμα σε ένα ακόμα άβατο της Σαλαμίνας.