Η ανικανότητα στον υπέρτατο βαθμό!

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή θα μείνει στην ιστορία, μάλλον, ως η χειρότερη όλων των εποχών. Μας αποχαιρετά με την εικόνα μιας Σαλαμίνας πνιγμένης στα σκουπίδια να φιγουράρει σε όλα ΜΜΕ. Τέτοιο αίσχος νομίζουμε ότι δεν έχουμε ξαναζήσει και ελπίζουμε να μην ξαναζήσουμε.

Σε όλα αυτά τα δυσάρεστα που συμβαίνουν έρχεται να προστεθεί και η εγκατάλειψη του "Cafe Theatro" στο λόφο του Πατρίς πάνω από το Ευριπίδειο Θέατρο και δίπλα από την εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας. Εδώ πλέον έχουμε την ανικανότητα στον υπέρτατο βαθμό!  

-->

Δύο χρόνια είναι κλειστό το συγκεκριμένο Cafe, το οποίο είναι Δημοτική περιουσία. Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια όχι μόνο δεν βρέθηκε τρόπος ο Δήμος να το εκμεταλλευτεί αλλά παρέμεινε και αφύλακτο, με αποτέλεσμα να έχουν λεηλατηθεί και καταστραφεί όλοι του οι χώροι. 

Ένας πολύ καλός χώρος σε ένα μοναδικό σημείο, το οποίο θα μπορούσε να φέρει έσοδα στο Δήμο αλλά και θέσεις εργασίας, έγινε έρμαιο σε κάθε είδους βανδαλισμό. 

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.... Αναρωτιόμαστε, αν δεν μπορείς να διαχειριστείς ένα απλό Cafe ή τουλάχιστον να το προστατέψεις αφού είναι περιουσία σου, πώς μπορείς να διαχειριστείς τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου;

Απλά δεν μπορείς! 


























































φωτογραφίες Π.Μ.