Έναν άλυτο γρίφο έθεσαν σήμερα στους κατοίκους του νησιού η τροχαία και οι διοργανωτές του αγώνα δρόμου

φωτογραφία από τους αγώνες το 2018
Έναν άλυτο γρίφο επιφύλαξαν σήμερα οι τροχαία και οι διοργανωτές του αγώνα δρόμου με την επωνυμία "Δρόμος Σαλαμινομάχων". Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έκρυβαν λαβυρίνθους και άλυτα προβλήματα.
Αν για παράδειγμα ένας οδηγός ξεκινούσε από τα Παλούκια για να πάει στα Αμπελάκια μάλλον δεν θα έφτανε ποτέ. Αναγνώστης του Salamina.Press που προσπάθησε να λύσει το γρίφο και μας

-->

ενημέρωσε σχετικά για το σημερινό κομφούζιο μας είπε χαρακτηριστικά ότι ο μόνος τρόπος για να πάει κάποιος από τα Παλούκια στα Αμπελάκια ήταν από λεωφόρο Αιαντείου και Ντοροτό να βέβαια ήταν κάτοικος του νησιού και ήξερε τους δρόμους καθώς κανένας από τους εθελοντές δεν ήξερε να ενημερώσει σχετικά.

Αντίστοιχος ήταν ο λαβύρινθος στη Θέμιδος. Αν ξεκινούσε κανείς από εκεί δεν μπορούσε να πάει πουθενά. Μόνη λύση να περιμένει να τελειώσουν οι αγώνες.
Φανταστείτε λοιπόν έναν επισκέπτη που δεν γνωρίζει το νησί να είχε την ατυχία να το επισκεφθεί σήμερα. 

Και επειδή πολλοί θα βρεθούν να υποστηρίξουν ότι μεμψιμοιρούμε και ότι όταν γίνεται κάτι στο νησί αμέσως ψάχνουμε να βρούμε τα στραβά η απάντηση είναι απλή: υπάρχει και ο σωστός τρόπος!
Δεν ανακαλύψαμε δα και την Αμερική με τους αγώνες δρόμου ούτε είναι τόσο περίπλοκο το οδικό δίκτυο για να μη μπορεί να γίνει ένας σωστός σχεδιασμός. 

Τέλος καλό θα ήταν μετά το τέλος του αγώνα οι διοργανωτές να αφαιρούν τις κορδέλες και τους κώνους από τους δρόμους!