Ο Αίας 1-0 τον Καραβά

Ο Αίας ήταν ο μεγάλος νικητής αφού επικράτησε δίκαια  με 1-0 στο ντέρμπι κορυφής του πρωτοπόρου ΑΟ Καραβά και τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής.
-->
Οι γηπεδούχοι παίζοντας ψυχωμένα και δυνατά στο α’ μέρος είχαν τον έλεγχο των κινήσεων Στο 38’ το ανάποδο ψαλίδι του Κ. Ράμφου πέρασε μόλις άουτ .
-->
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 44’ με πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Λελούδα από τον Κατσικιά  και εκτέλεσε ο ίδιος ο Λελούδας.
Ο Καραβάς αντέδρασε στην επανάληψη και προσπάθησε για   να ισοφαρίσει .Ωστόσο μια φορά απείλησε ουσιαστικά την εστία των γηπεδούχων  , στο 80’ όταν το πλασέ  του Χατζάκη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Πολύ καλός ο διαιτητής Κακριδής
ΑΙΑΣ : Γεωργίου, Τζαφέρι, Χύσα, Βασιλάκης, Μπένα, Παπαδάκης,Δριμούσης( 93’Παλούκης) Κομπόγιωργας, Μιχαλάκης( 79’ Μωραΐτης)Λελούδας( 85’ Γεωργιάδης) Ράμφος( 90’ Τρικαμηνάς)
ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ : Μώτος, Κερίμ(85’ Χρήστου) Ξενιτόπουλος,Καρακώστας, Αναγνωστόπουλος, Νικολακόπουλος,Κατσικιάς( 64’ Μπιλίμπασι) Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Καστράτι( 77’ Χατζάκης) Μπεσού( 70’ Αμπτουραχμάνι)
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ - stoplekto.gr
-->