Διαμαρτύρονται οι δημότες για το χαράτσι της αποχέτευσης

Αναγνώστης του Salamina-Press διαμαρτύρεται για το χαράτσι που καλείται να πληρώσει για την αποχέτευση. Το πρόβλημα απασχολεί αρκετούς δημότες του νησιού που καλούνται να πληρώσουν μεγάλα ποσά ενώ διαμαρτυρίες υπάρχουν και για κάποιες σχετικές  προεκλογικές δεσμεύσεις που δεν τηρήθηκαν.

-->


Λόγω του μεγάλου αριθμού συμπολιτών που έχουν αντίστοιχο πρόβλημα, της μεγάλης οφειλής σε μια δύσκολη περίοδο και καθώς και τα μεγάλα ποσά για δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι δημότες της Σαλαμίνας η πρόταση του αναγνώστη μας είναι δίκαιη. Να ερθει το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο και κάθε ένας να κληθεί να πάρει θεση.

Το email του αναγνώστη ο οποίος έστειλε και τη σχετική φωτογραφία με τα ποσά που καλείται να πληρώσει:
"Σήμερα με έκπληξη έλαβα αυτό το έγγραφο από τον Δήμο Σαλαμίνας που με ενημερώνει να πληρώσω επιπλέον χρήματα για την αποχέτευση ενώ είχα πληρώσει και είχα εξοφλήσει .
Μου λένε να πληρώσω άλλα 1000 ευρώ ενώ έχω πληρώσει ήδη στον Δήμο 1200 ευρώ και επιπλέον 2500 ευρώ για υδραυλικές εργασίες στο σπίτι μου για να συνδεθώ  .
Επειδή αλλά έλεγε προεκλογικά ο Δήμαρχος και διαπιστώνω ότι αθετεί αυτά που έλεγε είναι υποχρεωμένος να φέρει το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και να αναλάβει τις ευθύνες του" .
-->