Ληστεία σε οικία στην περιοχή Ντοροτό Σαλαμίνας - Συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δράστες

Χθες Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και περί ώρα 09:30 στην περιοχή Ντοροτό και επί της οδού Αμπελακίων, τρεις ημεδαποί Ρομά εισήλθαν από ανοιχτή πόρτα οικίας εντός αυτής στην οποία βρισκόταν μία 28χρονη κοπέλα. Με την χρήση βίας της απέσπασαν χρυσαφικά χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

-->
Οι δράστες στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Την 12.30 ώρα της ίδιας ημέρας η ομάδα Δίας που αστυνομεύει την περιοχή του Περάματος εντόπισε στην περιοχή τέρμα καραβάκια ένα άτομο Ρομά. Σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο που ενήργησε σε αυτόν βρήκε στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. -->
Άμεσα ενημέρωσαν την παθούσα η οποία αναγνώρισε το συγκεκριμενο άτομο ως τον έναν από τους τρεις δράστες που εισήλθαν εντός της οικίας της και με τη χρήση βίας τη λήστεψαν.
Το άτομο είναι γνωστό στις αρχές από το παρελθόν για ειδικές περιπτώσεις ληστειών αλλά και γενικότερα κλοπών. Το άτομο συνελήφθη από την ομάδα Δίας του Πειραιά και οδηγήθηκε στο τμήμα ασφαλείας Σαλαμίνας όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας με συναυτουργία.


-->