Μένουμε σπίτι με δωρεάν online παραστάσεις του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας

Στη δύσκολη αυτή συνθήκη λόγω της καραντίνας το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, ένα από τα πλέον ιστορικά θέατρα ρεπερτορίου της πρωτεύουσας, με μία διαδρομή που μετρά σχεδόν τριανταπέντε χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας, δίνει τη δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό να παρακολουθήσει παραστάσεις που αγαπήθηκαν από το κοινό και υμνήθηκαν από τους κριτικούς.

--> small;">

Μείνετε σπίτι και δείτε από τις 11.00 πμ έως τις 11.00 πμ της επομένης:

Τετάρτη 8/4: «O Γυάλινος Κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά

H πρώτη μεγάλη θεατρική επιτυχία του Αμερικανού συγγραφέα και το πιο αυτοβιογραφικό του έργο, σε μια ρεαλιστική προσέγγιση μουσικής δομής που φωτίζει τη διαδικασία της ανάσυρσης του παρελθόντος ως καταφυγίου των ηρώων. Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Μπέττυ Αρβανίτη, Χάρης Φραγκούλης, Eλίνα Ρίζου, Έκτορας Λιάτσος.

Πέμπτη 9/4: «Πριν την αποχώρηση» του Τόμας Μπέρνχαρντ, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη

(οι παραστάσεις διεκόπησαν εξαιτίας της πανδημίας). Ο Αυστριακός συγγραφέας έγραψε το έργο το 1979, σε μια περίοδο στην ιστορία της χώρας του που το ναζιστικό παρελθόν επιφανών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων συγγραφέων και ανθρώπων του θεάτρου, έρχεται στο φως και συνταράζει την κοινή γνώμη. Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Μπέττυ Αρβανίτη, Περικλής Μουστάκης, Σμαράγδα Σμυρναίου.

Οι παραστάσεις θα προβληθούν στην ιστοσελίδα του θεάτρου www.theatrokefallinias.gr
-->