Εμπορικός Σύλλογος Σαλαμίνας: Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου ξεκινούν επίσημα οι θερινές εκπτώσεις

Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου ξεκινούν επίσημα οι θερινές εκπτώσεις για το 2020 και θα ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου. Οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές στην αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλιάς (διεγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση.


Επίσης επιτρέπεται και η αναγραφή του ποσοστού έκπτωσης. Η αναφορά ποσοστού έκπτωσης ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά. 

Προσοχή λοιπόν διότι τα προβλεπόμενα πρόστιμα είναι βαρύτατα και δεν θέλουμε καμία επιχείρηση να τα υποστεί. Τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν (προαιρετικά) την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων ήτοι την Κυριακή 19 Ιουλίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Σας υπενθυμίζουμε όμως ότι ο σύλλογός μας είναι κατά της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές. Καλή θερινή περίοδο, καλές πωλήσεις σε όλες τις επιχειρήσεις του νησιού μας που φέτος το καλοκαίρι έχει αυξημένη επισκεψιμότητα.