Επίσκεψη στα Εκτελούμενα Έργα οδοποιίας στην Σαλαμίνα

Το νησί της Σαλαμίνας επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής Παναγιώτης Χατζηπέρος.Αρχικά, συνεκλήθη ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο παρουσία της Δημάρχου Σαλαμίνας Ισιδώρας Νάννου, της Περιφερειακής Συμβούλου Τουτουντζή Παρασκευής και υπηρεσιακών παραγόντων τόσο της Περιφέρειας Αττικής όσο και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σαλαμίνας,

-->


όπου συζητήθηκαν  τα εκτελούμενα έργα με ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά της ανακατασκευής των 20 δρόμων, πρ. 500.000 € από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ της Περιφέρειας Αττικής.Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τα εργοτάξια και  πραγματοποίησε αυτοψία στα υπό εκτέλεση έργα οδοποιίας. Έχει, μέχρι στιγμής, ολοκληρωθεί η ανακατασκευή 3 τσιμεντόδρομων στο Περάνι (Αγ. Ειρήνης, Αμάλθειας και Βασιλείου) ενώ στο Σατερλί σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα στο δρόμο Ηλία Βιλλιώτη.





Το οδικό δίκτυο του νησιού είναι τραγικό και απαιτούνται πολλαπλάσια χρήματα για να γίνει ασφαλές και βατό. Το επόμενο έργο το οποίο έχει προγραμματιστεί από την Περιφέρεια και αναμένεται να υλοποιηθεί εντός του 2018, είναι της τάξεως των 2.500.000 € και αφορά κυρίως τη βελτίωση κεντρικών οδικών αξόνων του νησιού της Σαλαμίνας.
Τα ανωτέρω έργα, σε συνδυασμό με πολλά άλλα, θα ανακουφίσουν εν μέρει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σαλαμίνας που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη.