Ο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Ιστορική άνοδο στην Γ΄ Εθνική πέτυχε η ομάδα του νησιού μας με την συμπλήρωση των 81 χρόνων ιστορίας της.
Η ομάδα φέτος κατέγραψε εξαιρετική πορεία και με απολογισμό 73 βαθμών ( 23 νίκες - 4 ισοπαλίες - 1 ήττα ) δίκαια πήρε το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική.

-->

Η επιτυχία της ομάδας μας δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς πίσω από αυτήν υπάρχει μια συνεχής και αυξανόμενη προσπάθεια ανθρώπων που στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι μαζί πάνω από 10 χρόνια. Καθοριστικής σημασίας είναι η συμβολή της οικογένειας ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ που τα τελευταία 4 χρόνια βοηθά συνεχώς την ομάδα.
Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με πολλή δουλειά κατάφερε αυτό που λίγοι πλην των ανθρώπων της διοίκησης πίστευαν. Πρωταγωνιστές βέβαια είναι οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και ο φίλαθλος κόσμος της Σαλαμίνας.


Οι πανηγυρισμοί έχουν πλέον κοπάσει και ο προγραμματισμός για την νέα πρόκληση έχει ξεκινήσει. Προτεραιότητά μας είναι να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος που τόσο πολύ στοίχισαν στις ομάδες του νησιού μας. 
Το ποδόσφαιρο για κάποιους είναι κέρδος, για άλλους αναψυχή, για άλλους εκτόνωση, για άλλους αυτοπροβολή, για κάποιους άλλους το θέαμα και η προσδοκία της νίκης. Για εμάς, το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και επηρεάζει πολλούς παράγοντες της καθημερινής μας ζωής. Αν ξεκοπεί από την κοινωνική του διάσταση, θα έχει διαπραχθεί τεράστιο λάθος.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. απευθυνόμενοι στο φίλαθλο κόσμο της Σαλαμίνας υπόσχονται ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΗΘΟΣ, ΣΕΒΑΣΜΟ, ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ των λόγων και των πράξεων του.
Προβλήματα, χαρές, λύπες, ιδέες, δημιουργία αφορούν όλους μας και χρειαζόμαστε και τη δική σας συμμετοχή.


ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ 81 ΧΡΟΝΩΝ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ

ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ
ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ

Μετά τιμής το Δ.Σ. 
Σ.Φ.Α.Σ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ