Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση υποβολής αιτήσεων ΚΔΑΠ 2017-2018

Αγαπητοί γονείς, Σας ενημερώνουμε ότι από 14/06/2018 και ώρα 18:00 μέχρι και 03/07/2018 και ώρα 24:00 , μπορείτε να υποβάλλετε την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση για την εγγραφή των παιδιών σας ( ηλικίας 5-12 ετών) στα Κ.Δ.Α.Π του Δήμου Σαλαμίνας (Δημοτικό σχολείο Αιαντείου & Δημοτικό σχολείο Αμπελακίων), που αφορά στην δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής", έτους 2018-2019.
-->


Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν οι μητέρες. Επίσης αίτηση μπορούν να υποβάλλουν και άνδρες που βρίσκονται σε χηρεία καθώς και γυναίκες και άνδρες στις/στους οποίες/ους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια παιδιών.
Εξαιρούνται της αίτησης οι τακτικοί και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ, καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των Ο.Τ.Α (α' και β' βαθμού) και των Ν.Π.Δ.Δ των Ο.Τ.Α.

Η αίτηση θα υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της (Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε) www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr

Για την πρόσβαση στη σχετική εφαρμογή θα γίνεται πιστοποίηση του ενδιαφερόμενου μέσω του Open Authentication της Α.Α.Δ.Ε., με τα διαπιστευτήρια του TAXISnet. Μετά την επιτυχή είσοδο του χρήστη, το Μητρώο της Α.Α.Δ.Ε. θα επιστρέφει στην εφαρμογή τον Α.Φ.Μ. και το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερόμενου.
Για όλες τις αιτούσες απαιτούνται τα κάτωθι δικαιολογητικά:

1. Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου(εκκαθαριστικό σημείωμα), φορολογικού έτους
2017.
2. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης (τελευταίου εξαμήνου)
4. Α.Φ.Μ και ΑΜΚΑ γονέα καθώς και ΑΜΚΑ των παιδιών
5. Εάν η ενδιαφερόμενη/ος είναι άνεργη/ος απαιτείται Δελτίο ανεργίας ΟΑΕΔ το οποίο έχει εκδοθεί εντός τριμήνου από την δημοσίευση της πρόσκλησης ή σε αντίθετη περίπτωση βεβαίωση ανανέωσης ανεργίας.
Τα επιπλέον απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά για εργαζόμενους, μαζί με την εκτύπωση της “Αίτησης συμμετοχής-δήλωσης”, θα αποστέλλονται σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη “ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ” ΕΤΟΥΣ 2018-2019, στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ 10436 ΑΘΗΝΑ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην υπ' αριθμ. Πρωτ. 5180/14-06-2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση της Δράσης « Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” έτους 2018-2019, ή στο τμήμα Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού του Δήμου Σαλαμίνος.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2132027582

ΠΡΟΣΟΧΗ
Μετά την έγκριση της αίτησης-δήλωσης από την Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε η διαδικασία για την ένταξη του παιδιού στη Δομή της προτίμησή σας δεν θα ολοκληρωθεί, αν δεν προσέλθετε στο τμήμα Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Πολιτισμού για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και την χορήγηση αντίστοιχου voucher.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.