ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/07/2018

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας, εκφράζει την ικανοποίησή της για την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου και των συνεργατών της, στη Σαλαμίνα  την Τετάρτη 11/07/2018, τηρώντας άμεσα τη δέσμευσή της. 

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 02 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της υπουργού στο γραφείο της, με μέλη της Τοπικής Οργάνωσης και τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β΄Πειραιά Εύη Καρακώστα, κατά την οποία ενημερώθηκε για το πολιτισμικό έγκλημα που συντελείται στην περιοχή της Κυνοσούρας. Μέχρι τότε, όπως η ίδια δήλωσε, είχε απόλυτη άγνοια της κατάστασης. Επιπλέον, της παραδόθηκε ογκώδης φάκελος  με όλο το ιστορικό της υπόθεσης. 
Υποσχέθηκε, να επισκεφθεί άμεσα το χώρο για να σχηματίσει ίδια άποψη, πράγμα το οποίο και πραγματοποίησε. 
Η χθεσινή επίσκεψη, που ήταν η κατάληξη σειράς ενεργειών εδώ κι ενάμιση χρόνο (συναντήσεις είχαν προηγηθεί με την κα Βλαζάκη, Γ.Γ.Υ.Π., και τον κο Στρατή, Υφυπουργό Πολιτισμού), με τη στήριξη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, της βουλευτού Καρακώστα και ενεργών πολιτών του νησιού μας, μας δίνουν την ελπίδα αλλά και την προσδοκία ότι τα λιμνάζοντα νερά του αρχαίου λιμένα, θ΄αρχίζουν να κυματίζουν. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ μαζί με κάθε ενεργό και ευαισθητοποιημένο πολίτη και φορέα, θα εξακολουθήσει να παλεύει για την υπόθεση της Κυνοσούρας.
 Σ’ αυτό τον αγώνα κανείς δεν περισσεύει, αρκεί οι στόχοι να είναι κοινοί.
Σαλαμίνα, 12 Ιουλίου 2018