Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας την Παρασκευή 20 Ιουλίου στη Σαλαμίνα

Αφού ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπημε συναυλίες που ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν τον κόσμο
 ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι έτοιμοι για το καλοκαίρι με ένα πρόγραμμα που θα αγκαλιάζει το σύνολο σχεδόν της δισκογραφίας τους των τελευταίων δεκαετιών.

-->
Αφορμή για τη συνάντησή τους και στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις
είναι οι κοινές τους ερμηνείες που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό
 ώστε γίνονται η ραχοκοκαλιά ενός προγράμματος που περιλαμβάνει τα καινούργια τους τραγούδια αλλά και αξέχαστες προσωπικές επιτυχίες τους.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από τρεις δεκαετίες περίπου. Και παρότι οι μουσικές καταβολές τους ήταν διαφορετικές, αποδείχθηκαν άξιοι συνεργάτες και αρχιτέκτονες επιτυχιών που διαρκούν έως σήμερα:  «Ο ουρανός βρέχει αρκούδες», «Σκόνη», «Διδυμότειχο Blues», «Ο Παλιός Στρατιώτης».

Τον περασμένο χειμώνα ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ξανάπιασαν το νήμα της συνεργασίας τους για μια σειρά εμφανίσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη, οι οποίες απέδειξαν ότι η «χημεία» ανάμεσά τους έχει πάντα αντίκρισμα στο κοινό.

Και το ταξίδι συνεχίζεται… Επτά συναυλίες περιλαμβάνει το -υπό διαμόρφωση- πρόγραμμα συναυλιών των δύο καλλιτεχνών το καλοκαίρι. Με αφετηρία τη Λάρισα στις 17 Ιουλίου οι δυο τους θα οργώσουν την Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που θα αγκαλιάζει το σύνολο σχεδόν της δισκογραφίας τους των τελευταίων δεκαετιών.

Μαζί τους θα βρίσκονται η Μιρέλα Πάχου και ο Steve Tesser.

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου, ώρα 21:30 στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr