Προς αποφυγή παρεξηγήσεων


Στην έντυπη έκδοση του Σαββάτου η Εφημερίδα των Συντακτών μεταξύ των ονομάτων που είχαν υπογράψει για τη συμφωνία των Πρεσπών ανέφερε και το όνομα της Σαλαμινίας Νένας Βενετσάνου. 


Ο Α. Καραντής με αφορμή την αναγραφή του ονόματος έγραψε ένα κείμενο σχετικά με την κα. Βενετσάνου που  αναρτήσαμε στο Salamina-Press. Στο κείμενο αυτό υπήρχε μάλιστα και το σχετικό link στην Εφημερίδα των Συντακτών με τη δημοσίευση των ονομάτων και των υπογραφών. 


-->
Στη συνέχεια ήρθε η διάψευση από την κα. Βενετσάνου. Άμεσα δημοσιεύσαμε το κείμενο που μας απέστειλε η κα Βενετσάνου ενώ ταυτόχρονα αφαιρέσαμε (με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Καραντή) το κείμενο που είχαμε αναρτήσει αρχικά. 


Η Εφημερίδα των Συντακτών, από το θέμα που προέκυψε, αφαίρεσε από την ηλεκτρονική της σελίδα το όνομα της κας Βενετσάνου και φανταζόμαστε ότι σε επόμενο φύλλο της θα δημοσιεύσει και την διάψευση της κα. Βενετσάνου.

Από μία σκοπιά η ανάρτηση του  κου Καραντή στο salamina - prerss "λειτούργησε θετικά" ως μέσο να πληροφορηθεί στις 16/7 η κα Βενετσάνου, για τη χρησιμοποίηση και δημοσιοποίηση του ονόματός της, ήδη από τις 14/7, κάτι που κανείς δεν είχε επισημάνει στη Σαλαμίνα, αλλά και πανελλήνια!

δείτε παρακάτω την έντυπη έκδοση της ΕΦΣΥΝ:













-->